Giresunspor 2'De 2 Hedefinde

Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor’da, Teknik Direktör Mustafa Kaplan, Çorum galibiyetinin moraliyle Bandirmaspor maçina da 3 puan parolasiyla hazirlandiklarini söyledi.

Geçen hafta Çorum deplasmaninda aldiklari 2-0’lik galibiyetin takima özgüven kazandirdigina dikkat çeken Kaplan, “Biz genç bir takimiz. Kadromuzdaki çok sayida oyuncu ilk kez bu seviyede maçlara çikiyor. Tecrübe ve maç eksikligine ragmen gerek ilk haftadaki Bodrum maçinda gerekse Çorum karsilasmasinda takim halinde çok iyi mücadele ettik. Bodrum maçini uzatmalarda yedigimiz sanssiz bir golle kaybettik. Çorum deplasmaninda ise iyi mücadelemizi 2-0’lik galibiyetle taçlandirmayi basardik. Çorum galibiyeti hem takimimiza moral oldu hem de oyuncularimiza özgüven kazandirdi” dedi.

Çorum’un ardindan Bandirma engelini de kayipsiz geçerek 2’de 2 yapmak istediklerini kaydeden Kaplan, “Bandirmaspor maçinin hazirliklarini kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Takimimizda moraller yerinde. Oyuncularimizin idmanlarda gösterdikleri çalisma azminden, hirsli ve istekli oluslarindan son derece memnunuz. Haftalar ilerledikçe çok daha iyi seviyelere gelecegiz. Bandirmaspor maçi da çok zor geçecek. Bunu biliyoruz ve tüm hazirliklarimizi bu yönde yapiyoruz. Hedefimiz her zamanki gibi 3 puan olacak. Çorum galibiyetine Bandirmaspor karsisinda 3 puan daha ekleyip taraftarlarimiza bu sezonki ilk iç saha galibiyeti sevincini yasatmak istiyoruz. Pazartesi aksamki maçta tüm taraftarlarimizi Giresunspor’a destege bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA