Tolunay Kafkas Açiklamasi 'Topa Hakim Olan Ve Oyunu Kontrol Eden Taraf Bizdik'

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 2 puan kaçirdiklarini dile getirerek, “Topa hakim olan ve oyunu kontrol eden taraf bizdik” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasinda MKE Ankaragücü, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda agirladigi Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Oyunun bütününde topa hakim olan ve oyunu kontrol eden taraf bizdik. Adana Demirspor ile oynamak kolay degil. Bugün 2 puan kaçirdik ama 1 puan da kazandik. Iki tane yeni transferimizin de takima katilmasiyla daha da iyi bir Ankaragücü izletecegiz. Adana Demirspor’a Avrupa’da basarilar diliyorum” dedi.

Maçin Eryaman Stadyumu’nda yasanan zemin problemi sebebiyle Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanmasi hakkinda konusan Tolunay Kafkas, “Adana Demirspor’a jest olmasi için maç Istanbul’da oynandi. Avrupa kupalarindan gelecek puanlar ülke için çok önemli. Kendileri Genk müsabakasi için Belçika’ya Istanbul’dan hareket edecekleri için Süper Lig maçini da burada oynadik” diye konustu.

Takima yeni katilan Morutan hakkinda konusan Kafkas, “Bugün Kitsiou’yu kanat oynatmak zorunda kaldik. Morutan’i sol veya sag ön tarafta oynatmayi düsünüyorum. Rakibe göre saha içerindeki görevlendirmemizi yapacagiz” seklinde konustu.

Efkan Bekiroglu’nun performansi hakkinda da konusan tecrübeli teknik adam, “Efkan’in bizde daha iyi çikis yapacagini düsünüyordum. Çok kaliteli bir oyuncu. Sakatliktan sonra yeni yeni kendini bulmaya basladi.

Takimimizin en iyi transferlerinden bir tanesi Efkan. Milli takima kadar yükselecegini düsünüyorum" dedi.

Kaynak: İHA