Patrick Kluivert Açiklamasi 'Beraberlik Adil Bir Sonuç Oldu'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, Saha içerisinde iki takimin da mücadeleci bir oyun sergiledigini dile getirerek, “Beraberlik adil bir sonuç oldu” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasinda Adana Demirspor, deplasmanda karsilastigi MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldi. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, “Iki takim açisindan dogru bir sonuç oldugunu söyleyebilirim. Beraberlik adil bir sonuç oldu. Tabii ki biz sonuçtan memnun degiliz. Son haftalarda yogun bir fikstürde mücadele ediyoruz. 3 tane de oyuncumuz eksikti. Ama bunlar bahane degil. Gün sonunda iki takim da iyi mücadele etti. Saha içerisinde yorgun görünsek de iyi mücadele ettigimizi söyleyebilirim” diye konustu.

UEFA Avrupa Ligi Konferans Ligi’nde oynayacaklari Genk maçi öncesi Süper Lig’deki maçin ertelenmesi düsüncesiyle ilgili gelen soruya Hollandali teknik adam, “Federasyonun uyguladigi bir fikstür var ve buna saygi duyuyoruz. Iki takim içinde uygunsa tabii ki ertelenmesini isteriz. Ama bizim su anki tek düsüncemiz Genk karsisinda iyi sonuç almak. Sadece buna odaklanmis durumdayiz” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA