Ismail Kartal Açiklamasi '2. Yaridaki Etkili Oyunumuzla Maçi Kazandik'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal, 2. yarida oynadiklari etkili oyun ile Samsunspor maçini kazandiklarini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasinda deplasmanda oynadiklari Samsunspor maçini 2-0 kazandiklari için mutlu olduklarini dile getiren Ismail Kartal, maç sonu basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Kendi oyunlarini 2. yarida sahaya gösterdiklerini ifade eden Ismail Kartal, “Samsunspor takimini ve sehrini tebrik derim. Bundan sonraki maçlarinda basarilar diliyorum. Bu kadar güzel bir statta daha güzel bir zeminde oymamak isterdik. Oyuna iyi baslayamadik. Ikinci yarida daha istekliydik. Kendi oyunumuzu oynayarak maçi kazanmayi bildik. Oyuncularimi bu günkü galibiyet için kutluyorum. Bu galibiyeti vefat eden yönetim kurulu üyemize armagan ediyorum. Cengiz ve Fred’in ciddi sakatliklari yok. Onlarin fiziksel durumunu biliyorduk. Biz de fiziksel durumlarini biliyorduk. 60 dakika oyunda tutup takima adapte etmek istiyorduk. Cengiz’i daha erken oyundan aldik. Fred ve Cengiz’i de takimin fizik kalitesine yükselttigimizde daha güçlü bir takim olacagiz” dedi.



“Hollanda’ya avantajli gitmek istiyoruz”

Twente maçinda avantajli bir skor almak istediklerini de sözlerine ekleyen Kartal, “3 günde 1 maç oynuyoruz. Çok yogun bir maç trafigimiz var. Twewnte maçinda elimizdeki en dinlenmis saglikli oyuncularla oynayacagiz. Istanbul’da avantajli bir skor elde edip, Hollanda’ya avantajli gitmek istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA