Samsunspor'da 24 Oyuncu Gitti, 5 Oyuncu Kendine Kulüp Ariyor

SAMSUN – Samsunspor, bu transfer döneminde 24 oyuncusuyla yollarini ayirirken, kadro disi bulunun 5 futbolcusu da kendisine kulüp ariyor.

Süper Lig’e 11 yil aranin ardindan yükselen Samsunspor’da sezonun kadro planlamasi sürüyor. Bu çerçevede ilk olarak sözlesmesi sona eren Tomane Mendes ile sözlesme yenilenmezken, Fenerbahçe’den kiralanan Emre Demir ile Ankaragücü’nden kiralanan Ali Kaan Güneren ile yola devam edilmedi. Kirmizi-beyazlilarda sözlesmesi devam eden 21 oyuncu da baska takima gitti. Kadro disi bulunan oyunculardan 5’inin de kendisine takim arama çalismalari devam ediyor.

24 oyuncu gitti, 5 oyuncu da kadro disi

Karadeniz temsilcisinde bu sene kadroda bulunan sözlesmeli oyunculardan Yusuf Emre Gültekin, Polat Yaldir, Moussa Guel, Aykut Özer, Sener Kaya, Sarp Ekinci, Douglas Tanque, Celil Yüksel, Baris Alici, Ali Ülgen, Nurullah Aslan, Sheldon Bateau, Yusuf Abdioglu, Melih Okutan, Mücahit Albayrak, Furkan Fehmi Günes, Elhadj Bah, Berk Taskin, Ensar Arslan, Guy Yameogo ve Semih Altikulaç ile yollar ayrildi. Takimdan ayrilmasi istenen ve kadro disi konumunda bulunan oyunculardan Elano Yegen, Melih Altikulaç, Kadeem Harris, Ahmet Sagat ve Yusuf Ensar Poyrazli’nin ise yeni takim arayislari sürüyor.

7’si yabanci 10 oyuncu kadroya katildi

Kirmizi-beyazlilar yaz transfer sezonunda 7’si Türk, toplam 10 oyuncuyla sözlesme imzaladi. Samsun temsilcisi bu süreçte Kingsley Schindler, Marius Mouandilmadji, Emre Kilinç, Taylan Antalyali, Oliver Ntcham, Nanu Gomes, Marc Bola, Lubomir Satka, Rick Van Drongelen ve Okan Kocuk’u kadrosuna katti.

Kadrosunda 11 yabancisi bulunan Samsunspor’un 3’ü yabanci 2’si yerli toplam 5 transfer daha yapmasi bekleniyor.

Kaynak: İHA