Neymar, Görkemli Törenle Al Hilal Taraftariyla Bulustu

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal’e transfer olan Brezilyali yildiz futbolcu Neymar, görkemli törenle stadyumda taraftarlarla bulustu.

Suudi Arabistan takimlari, yaz transfer döneminde Avrupa’dan yildiz futbolculari kadrosuna katarak dikkat çekmeye devam ediyor. Teknik direktörlügünü Fenerbahçe’den ayrilan Jorge Jesus’un yaptigi Al Hilal takiminin yeni transferleri de ilk kez stada çikarak taraftarlarla bulustu. Suudi Arabistan Pro Lig’in 2. haftasinda sahasinda Al Feiha ile karsilasan Al Hilal’de seremoni öncesi isik gösterileri altinda yeni transferler yesil çimlere adim atti.

90 milyon Euro bonservis bedeliyle Haziran 2025’e kadar sözlesme imzalayan Neymar da, mavi formasiyla taraftari selamladi. 31 yasindaki futbolcu, bu sezon 10 numarali formayi giyecek. Takimin son transferi Fasli kaleci Yassine Bono da törende yer alan isimlerden oldu.

Al Hilal, bu sezon Zenit’ten Malcom, Wolverhampton’dan Ruben Neves, Lazio’dan Sergej Milinkovic-Savic ve Chelsea’dan Kalidou Koulibaly ve Sevilla’dan Yassine Bono’yu renklerine bagladi.

Kaynak: İHA