Kartal Özmizrak Açiklamasi 'Insallah Tekrar Ülkemizi Bir Avrupa Kupasiyla Gururlandiririz'

Bahçesehir Koleji Basketbol Takimi oyuncusu Kartal Özmizrak, bu sezon FIBA Europe Cup’u tekrardan kazanarak, Türkiye’yi gururlandirmak istediklerini söyledi.

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bahçesehir Koleji’nin 27 yasindaki basketbolcusu Kartal Özmizrak, takimin Ordu’da yapilan sezon açilisinda Ihlas Haber Ajansi’na özel açiklamalarda bulundu. Yeni sezona çok iyi hazirlandiklarini belirten Özmizrak, "Bu yil benim Bahçesehir Spor Kulübü’nde 3. senem olacak. Ilk günkü hedefimiz, heyecanimiz neyse ayni sekilde yola çiktik. Ilk gün koydugumuz Avrupa kupasi hedefini bugün de sürdürüyoruz. Sezon sonunda insallah tekrardan ülkemizi bir Avrupa kupasiyla gururlandiririz ve sezon sonunda mutlu bir sekilde kutlariz" diye konustu.



"Kadromuza yeni ve güçlü eklemeler yapildi"

Takim olarak iyi bir uyum yakaladiklarini vurgulayan 27 yasindaki basketbolcu, "Kadromuza yeni ve güçlü eklemeler yapildi ama biz 3 yildir beraber oynayan oyuncular olarak bunun avantajini da kullanacagimizi düsünüyoruz. Birbirini çok iyi taniyan teknik ekip ve oyunculardan kurulu olan bir takimiz. Sezon içinde bundan fayda görüp, asla pes etmeyen bir yapi kurup, bununla beraber basarili olmaya çalisacagiz" ifadelerini kullandi.

Kartal, "Bizim misyonumuz ögrencilerle beraber, ögretmenlerle beraber her zaman kolej havasini yakalayip, maçlarimizi böyle oynamak. Bu havaya ayni sekilde de devam edecegiz" seklinde sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA