Ismet Tasdemir Açiklamasi 'Zor Bir Müsabaka Oldu'

Bodrum Futbol Kulübü kendi evinde konuk ettigi Erzurumspor FK ile 0-0 berabere kaldi. Maçin ardindan degerlendirme yapan Bodrum FK Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, “Zor bir müsabaka oldu. Bu sicak havada oynamak her iki takim içinde çok zordu. Neticeyi alamadik, alamadigimiz için üzgünüz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 2. hafta mücadelesinde Bodrum FK, evinde Erzurumspor FK’yi konuk etti. Bu sonuçla birlikte yesil- beyazli ekip puanini 4’e, rakibi Erzurumspor ise puanini 2’ye yükseltti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, maçin ilk yarisinda oyunu koparabileceklerini söyleyerek, “Zor bir müsabaka oldu. Oyunun ilk yarisinda aslinda oyunu koparabilirdik. Firsat geldi keza ayni sekilde kendi hatamizdan firsat verdik. Penalti oyunun kirilma noktasiydi. Kiramadik ve kiramayinca rakibimizin direnci her geçen dakika artti. Maalesef üretemedik ve golü bulamadik. Dolayisiyla bu sicak havada oynamak her iki takim içinde çok zordu. Neticeyi alamadik, alamadigimiz için üzgünüz. Geçen seneden beri düsüncem degismedi, sonuçta 1 puan aldik. Yolumuza devam ediyoruz. Torbamiza 1 puan koyduk ve yolumuza devam edecegiz” dedi.



Hakan Kutlu: "Süper Lig takimlarina bu hava sartlarinda bu saatte maç oynatmalari mümkün degil"

Sicak havadan dolayi maç saatinin yanlis oldugunu belirten Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Iki takim oyuncularini da tebrik ediyorum. Bu hava sartlarinda bu sicakta oynanmamasi gereken bir müsabakada çok üst düzey mücadele ettiler. Geçen sezon Bodrumspor çok basarili bir sezon geçirdi, bu sezona da basarili girdi. Insallah ayni sekilde devam ederler. Geçen sezon Bodrumspor Süper Lig’e çikmis olsa, buraya Süper Lig takimlarinin hiçbirini bu sartlarda getirip futbol müsabakasi oynatamazlar. Fenerbahçe, Galatasaray ve diger Süper Lig takimlarini bu hava sartlarinda bu saatte maç oynatmalari mümkün degil. Bir alt lig olunca insan ayrimi yapiyorlar. Sözlerimin Bodrumspor’la alakasi yok. Burada aksam 10’dan önce maç oynanmaz. Bir üst ligdeki takimlarin hiçbirini buraya getiremezler. Bodrumspor gibi iyi bir takimla deplasmanda bu sartlarda oynadigimiz 1 puan kötü gözükmüyor. Bizim açimizdan beraberlik kötü degil” diye konustu.

Kaynak: İHA