Ilhan Palut Açiklamasi 'Süper Lig'de Daha Iyi Isler Yapmak Ve Dogru Hamleler Yapmak Istiyoruz'

Çaykur Rizespor Teknik direktörü Ilhan Palut, “Süper Lig’de daha iyi isler yapmak ve dogru hamleler yapmak istiyoruz” dedi.

Trendyol Süper Lig’in ikinci haftasinda sahasinda Corendon Alanyaspor ile karsilan Çaykur Rizespor 0-0’lik sonuçla berabere kaldi. Maçin ardindan açiklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ilhan Palut, “Kirmizi kart olana kadar rakibe hiç pozisyon vermedik. Son paslarda kararimiz iyi degildi. Ikinci yari çok iyi basladik. Kirmizi karta kadar oyunu domino ettik. Kirmizi karttan sonra rakibimiz topun arkasina geçerek alanlari kapatti. Kirmizi karttan sonra bir kisi fazla olmamiza ragmen üretmekte, pozisyon bulmakta zorluk çektik, üretmeliydik. Süper Lig’de ilk maçlarini oynayan bir çok oyuncu ile mücadele ediyoruz. Onlarin görevlerine sadakatinden sonra derece memnunuz. Gelisim iyi gidiyor ama demek ki kazanacak kadar gelistirememisiz. Onlardan daha yüksek performanslar almaya çalisacagiz” seklinde konustu.



“Süper Lig’de daha iyi isler yapmak ve dogru hamleler yapmak istiyoruz”

Süper Ligde iyi isler basarmak istediklerini ifade eden Palut, "Genç oyunculardan olusan bir takimin daha öz güvenli oynamasi adina puan önemli. En az dört mevkiye daha oyuncu alacagiz. Mevcut oyuncularimizin mücadelelerini yok saymiyorum. Onlara büyük saygi duyuyoruz. Bu ligin gerçeklerine uygun bir kadro olusturalim, gelen oyunculardan daha iyi olanlara saygi duyacagiz. Gelen oyuncular, eksilen oyuncular olabilir. Süper Lig’de daha iyi isler yapmak ve dogru hamleler yapmak istiyoruz. Camiamiz biraz daha sabirli olsun. Günün sonunda iyi bir takim olacagiz. Mücadelemizi sürdürecegiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA