Gelecegin Sehri Gelecegin Yildizlari Futbol Turnuvasi Sona Erdi

Isparta Belediyesinin düzenledigi U12 Gelecegin Sehri Gelecegin Yildizlari Futbol Turnuvasi sona erdi. Turnuvanin final maçi Zirvespor ile Kizildag32 Spor arasinda oynanirken, Kizildag32 Spor’u 2-1 maglup eden Zirve Spor turnuvanin sampiyonu oldu.

Isparta Belediyesi, ilkini geçen yil Minikler Futbol Turnuvasi ismiyle gerçeklestirdigi sampiyonayi bu yil Gelecegin Sehri Gelecegin Yildizlari Futbol Turnuvasi adiyla düzenledi.

Isparta Belediyesi ve Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (IASKF) is birliginde U12 ve alt yas gruplari kategorilerinde düzenlenen futbol turnuvasina 24 takim ve yaklasik 500 futbolcu katildi.

Turnuva Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in sehre kazandirdigi Emre Mahallesi Spor Kompleksi’nde düzenlendi.

28 Temmuz’da baslayan turnuvanin, finalinde Zirve Spor ve Kizildag32 Spor karsi karsiya geldi. Karsilasma Zirve Spor’un 2-1’lik üstünlügüyle sonuçlandi. Zirve Spor sampiyonluga ulasirken, Kizildag32 Spor ikinci ve Isparta Gençlerbirigi Spor da turnuvada 3’üncü oldu.

Gelecegin Sehri Gelecegin Yildizlari Futbol Turnuvasi’nin finaline Isparta Belediye Baskan Yardimcilari Fahretdin Gözgün, Özler Erdogan, Isparta Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fatih Eti, Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (IASKF) Baskani Nurettin Akgül basta olmak üzere minik futbolcularin aileleri ve çok sayida spor sever katildi.

Karsilasma sonrasi takimlara madalyalari, kupasi ve ödülleri protokol üyeleri tarafindan verilirken, takimlara ayrica Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in talimatlariyla 5’er bin liralik forma desteginde bulunuldu.

Isparta Belediye Baskan Yardimcisi Fahretdin Gözgün yaptigi konusmada, “Isparta Belediye Baskanimiz Sayin Sükrü Basdegirmen’in siz futbolcularimiza, ailelerine, burada bulunan tüm misafirlerimize selamlarini iletiyorum. Bu kardeslerimizin, yarinin Arda Güler’lerinin yetistirilmesinde emek sarf eden degerli kulüp baskanlarimiza ve bu çocuklarimizin arkasinda olan yalniz birakmayan ailelerine, futbolcularimiza tesekkür ediyorum. Baskanimiz ‘tüm çocuklarimiza forma giydirelim’ dedi.

Bizde kulüplerimize formalarinin hazirlanmasi adina 5’er bin liralik çekler veriyoruz. Hayirli ugurlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA