Galatasaray'da 3 Degisiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynadiklari Olimpija Ljubljana maçinin 11’ine göre Trabzonspor karsisinda 3 degisiklik yapti.

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasinda Galatasaray evinde Trabzonspor ile karsilasacak. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sloven ekibi Olimpija Ljubljana ile oynadiklari maçin 11’ine göre bordo-mavililer karsisinda 3 degisiklik yapti. Buruk; Kaan Ayhan, Emin Bayram ve Berkan Kutlu’nun yerine Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakci ve Sergio Oliveira’ya görev verdi.

Sari-kirmizililarda Wilfried Zaha ile Emin Bayram ise 21 kisilik kadroda bulunmuyor.

Galatasaray, Trabzonspor karsisina; Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakci, Angelino, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Baris Alper Yilmaz, Dries Mertens, Kerem Aktürkoglu ve Mauro Icardi 11’i ile basladi.

Yedeklerde ise Günay Güvenç, Leo Dubois, Fredrik Midtsjö, Kerem Demirbay, Yunus Akgün, Halil Dervisoglu, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Kazimcan Karatas ve Cedric Bakambu bekledi.

Taraftarlardan yogun ilgi

Galatasaray taraftarlari, Trabzonspor maçina yogun ilgi gösterdi. Sari-kirmizili taraftarlar, bu önemli karsilasmada takimlarini yaniz birakmadi ve stadi doldurdu. Taraftarlar, mücadele öncesinde tezahüratlarla takimlarini maça hazirlarken, futbolculari tek tek tribüne çagirdi.

Trabzonspor taraftari da deplasman tribünündeki yerini aldi.

Kaynak: İHA