Bakan Osman Askin Bak'tan Paralimpik Sporcular Için Tebrik Mesaji

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Osman Askin Bak, Hollanda’da devam eden Avrupa Paralimpik Sampiyonasi’nda okçuluk bransinda 3’ü altin 4 madalya kazanan milli sporcular ile aticilik bransinda altin madalya elde eden Aysegül Pehlivanlar ve Paris 2024 Paralimpik Oyunlari’na katilma hakki kazanan Çagla Bas’i tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Osman Askin Bak, Hollanda’da devam eden Avrupa Paralimpik Sampiyonasi’nda okçuluk bransinda 3’ü altin 4 madalya kazanan milli sporcular ile aticilik bransinda altin madalya elde eden Aysegül Pehlivanlar ve Paris 2024 Paralimpik Oyunlari’na katilma hakki kazanan Çagla Bas için tebrik mesaji yayimladi. Bakan Dr. Osman Askin Bak, tebrik mesajinda su ifadelere yer verdi;

“Hollanda’da düzenlenen Avrupa Paralimpik Sampiyonasi’nda okçuluk bransinda 3’ü altin 4 madalya kazanan milli sporcular ile aticilik bransinda altin madalya elde eden Aysegül Pehlivanlar ve 10 M Havali Tüfek Kadinlar (R2) SH1 kategorisinde Paris 2024 Paralimpik Oyunlari’na katilma hakki kazanan Çagla Bas’i kutluyorum. Milli sporcularimizin basarisinda emegi olanlara ülkem ve sahsim adina tesekkür ediyor, Çagla Bas’a ülkemizi temsil edecegi Paris 2024 Paralimpik Oyunlari’nda basarilar diliyorum.”

Kaynak: İHA