Bahçelievler'de Yaz Okullarinin Kapanisi Söhretler Karmasi Maçiyla Yapildi

Bahçelievler Belediyesi, yaz okullarinin kapanisini söhretler karmasi maçi ile yapti. Futbol camiasinin ünlü isimleri ve Bahçelievler Belediye Baskani Hakan Bahadir’in yer aldigi maç renkli görüntülere sahne oldu.

Bahçelievler Belediyesi’nin 21 bransta faaliyet gösteren yaz okullarinin kapanisi söhretler karmasi maçiyla yapildi. Yaz boyunca belediye tarafindan açilan okullarda badminton, masa tenisi, kick boks, jimnastik, satranç, okçuluk, dart, yüzme, tenis, judo gibi pek çok bransta profesyonel antrenörler tarafindan toplam 12 bin 500 çocuga egitim verildi.

Yenibosna Sehir Stadi’ndaki kapanis törenine çocuklar ve vatandaslar yogun ilgi gösterdi. Bahçelievler Belediye Baskani Hakan Bahadir’in yani sira söhretler karmasi maçinda eski futbolculardan Evren Turhan, Ibrahim Yattara, Ümit Karan, Mehmet Yilmaz, Ali Cansun, Mehmet Bölükbasi, Mehmet Yozgatli ve sosyal medyada Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in ses taklitleriyle taninan Muhammed Nur Nahya da forma giyerek mücadele etti. Stadin ortasina kurulan mini sahada oynanan karsilasmanin hakemligini ise eski hakemlerden Ahmet Çakar, yapti. Mücadelede 5-5 esitlik yasanirken penaltilara giden maçta Baskan Bahadir’in da yer aldigi takim penaltilarda 1 farkla kazandi. Öte yandan etkinlik çerçevesinde saha içinde çocuklar için oyun alanlari kurulurken, konser alani da yer aldi.

Hakan Bahadir: "En çok sevindigim sey; gençlerimizin spora baslamasi"

Müsabakanin ardindan basin mensuplarina açiklama yapan Bahçelievler Belediye Baskani Hakan Bahadir, "Yaklasik 13 bin ögrencimiz yaz okulumuza geldi. Etkinligi Ilçe Spor Müdürlügümüzle yaptik. 21 bransta hem spor hem sporun disinda drama, Ingilizce gibi onlarin sanatsal faaliyetlerini gelistirecek etkinlikler yaptik. Degerli oyuncularimiz ve hocamiz Ahmet Çakar ile gösteri maçi da yaptik. Çok mutluyuz, en çok sevindigim sey; gençlerimizin spora baslamasi ve spor bilinçlerinin olusmasi. Yeni neslin kendini gelistirmesi için sporla ugrasmasi gerekiyor. Bahçelievler olarak çocuklarimiz spor yapsinlar istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA