Tralhao Açiklamasi 'Puanlari Paylastik'

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Joao Carlos Tralhao, Konyaspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, iyi bir mücadele ettiklerini belirterek, "Mücadelemiz üst düzeydi, farkli sonuçlanmasi gereken bir maçti, maalesef puanlari paylastik günün sonunda" dedi.

Süper Lig’in 2. haftasinda Antalyaspor, sahasinda agirladigi Konyaspor ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Tralhoa, maçin istatiksel verilerinin her seyi anlattigini ifade etti.

Karsilasmanin ilk yarisinda oyun kontrolünün tamamen kendilerinde olduguna deginen Tralhoa, “Ikinci yarida karsilasmanin geçis oyununa döndü ve bu durumun penaltiya mal oldu. Bugünkü istatiksel verilere bakarsa maçi yorumlayabiliriz. Çok fazla sey anlatiyor bugün. Sonuç almak istedigimiz bu maçta futbol olarak oyunun kontrolü tamamen bizdeyken maçi analiz etmis, organize etmis bir sekilde maçi idare ederken, oyun geçis oyununa döndü. Bu oyun bize penaltiya mal oldu. Rakip öne geçti, geriye düstükten sonra takim harika bir karakter gösterdi. Takim geri düstügünde de mücadele edebilecegini gösterdi ve sonuç aslinda bugünün oynanan oyunu anlatmiyor. Mücadelemiz üst düzeydi. Farkli sonuçlanmasi gereken bir maçti. Oyuncularimiz sahada çok çalisti mücadele etti ve maalesef puanlari paylastik günün sonunda. Hafta içinde yapacagimiz çalismalarla istatistiksel verilerde basarimizi gollere yansitiriz” diye konustu.

Kaynak: İHA