Pursaklar Belediye Spor Kulübü U16 Erkek Hokey Takimi Yeni Sezona Hazirlaniyor

Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, hokey sporunda sampiyonluklar kazanan ve ülke sporuna yildiz oyuncular kazandiran Pursaklar Belediye Spor Kulübü U16 Erkek Hokey Takimi’nin idmanini izledi.

U18 ve U16 klasmanlarinda geçtigimiz yillarda Türkiye sampiyonlugu kazanan Pursaklar Belediye Spor Kulübü, yeni basarilar ve yeni yetenekleri ortaya çikarmak adina siki çalismalarina devam ediyor. Hokeyde gelecege damga vuracak yeni yeteneklerin kesfedilecegi U16 erkek hokey takiminin idmanini izlemek üzere antrenmana gelen Belediye Baskani Çetin, sporculari yakindan gözlemledi.

"Bu ekip çok is yapacak"

U16 ve U18 takimlarin kazandiklari kupalarin ve büyük basarilarin ardindan Pursaklar’da hokey alanina ilgi ve alakanin gün geçtikçe arttigini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "16 yas alti erkek hokey takimimizin idmanina katildim. Istek, gayet ve yetenek dolular. Bu ekip çok is yapacak. Inancim tam. Kazanma arzusu hepsinin gözlerinden okunuyor. Basarili bir sezon geçirmelerini dilerim. Bugün oldugu gibi yarin da spora ve sporculara destek vermeye devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA