Çagdas Atan Açiklamasi 'Transfer Tahtasinin Açilmasi Kayserispor'un Gelecegi Için Çok Önemli'

Kayserispor Teknik Direktörü Çagdas Atan, transfer tahtasinin kapali olmasiyla ilgili olarak yaptigi açiklamada, "Insallah bu hafta sonuçlanacagini düsünüyorum. Kayserispor’un gelecegi için çok önemli bir karar. Bunun açilmasi gerekiyor" dedi.

Trednyol Süper Lig’in 2. haftasinda Kayserispor deplasmanda karsilastigi Istanbulspor ile 1-1 berabere kaldi. Mücadelenin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Kayserispor Teknik Direktörü Çagdas Atan, "Kaçan 2 puan için çok üzgünüz. Oyuncularim da çok üzgündü. Maçin ilk 5 dakikasi hariç, uzatmalarla beraber 89 dakika topa sahip oldugumuz, iyi baskilar yaptigimiz, rakibe bir, iki sut disinda gol sansi vermedigimiz iyi bir maç oynadik. O yüzden oyuncularimi tebrik ediyorum. Planimizin isledigi, oyuncularimin plani yerine getirdikleri bir maç oldu. Futbol anlar oyunu. Çok trajikomik bir gol yedik. Bu pozisyon haricinde temiz, planli, iyi futbol oynadigimiz bir maç oldu. Karsimizda sistemi olan, kenardan iyi yönetilen, bir takimla oynadi. Bundan sonraki maçlarda rakibimize ve fatih hocama tesekkür ediyorum” seklinde konustu.



"Kayserispor’un gelecegi için çok önemli bir karar"

Transfer tahtasinin açilmasi durumunda ilk hangi bölgeye transfer istediginin sorulmasi üzerine Atan, "Bizim aslinda 6-8-9, bir stoper, belki sag bek, sag kanat, alacagimiz oyuncunun tipine göre bu bölgeye oyuncu almamiz gerekiyor. Carole’un artan sakatligi benim de canimi sikmaya basladi.

Bizi önemli zamanlarda yalniz birakmaya basladi.

Belki yerli sol bek de alabiliriz. Görüstügümüz iki oyuncu var. Onlarla anlasma asamasina geldik. Önemli olan tahtanin bu hafta açilamasi. Bekleyecek ne gücümüz ne sabrimiz kaldi. Iyi bir oyuncu grubum var. Yasanilan her sakatlik bizi geriye götürüyor. Transfer tahtasinin açilmasi gerekiyor. Açilmazsa daha farkli seyler konusabiliriz. Kulübün, kendimizin gelecegini ilgilen bir durum. Sehrin büyükleri de artik ilgileniyor. Insallah bu hafta sonuçlanacagini düsünüyorum. Kayserispor’un gelecegi için çok önemli bir karar. Bunun açilmasi gerekiyor" diye cevap verdi.

Kaynak: İHA