Patrick Kluivert Açiklamasi 'Hedefimize Ulasmis Olduk'

Y. Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, NK Osijek maçi sonrasi, “Kaybettigimiz için üzgünüz ama turu geçtigimiz için çok mutluyuz. Hedefimize ulasmis olduk” dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövans maçinda Hirvatistan’in NK Osijek takimi ile karsilasan Y. Adana Demirspor, maçi 3-2 kaybetti. Ancak ilk maçi 5-1 kazanan mavi-lacivertli ekip adini Play-off’a yazdirdi. Bu sonuçla Adana Demirspor, Play Off’ta Belçika’nin Genk takimi ile karsilasacak.

“Turu geçtigimiz için mutluyuz”

Maç sonu basin toplantisinda konusan Y. Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, “Osijek’in direkt gol atmak için önde baski yapacagini ve sert oynayacaklarini biliyorduk. Maçin ilk 20 dakikasinda bizden daha iyilerdi. Ancak sonrasinda biz maça konsantre olduk ve kendi oyunumuzu oynadik. Yedigimiz goller üzücüydü ancak ilk maçta iyi bir sonuç aldigimiz için mutluyduk. Hedefimiz turu geçmekti. Kaybettigimiz için üzgünüz ama turu geçtigimiz için çok mutluyuz. Hedefimize ulasmis olduk. Böyle bir maç olacagini biliyorduk” ifadelerini kullandi.

“En iyi 11 ile sahaya çikacagiz”

Belçika’nin Genk takimina karsi en iyi 11 ile sahaya çikacaklarini vurgulayan Patrick Kluivert, “Bütün gereken hazirliklari yapacagiz. Stratejimizi belirledikten sonra en iyi 11 ile sahaya çikacagiz. Bu maçta da kendi hatalarimizdan çikartmamiz gereken dersleri alacagiz” dedi.



“Taraftarlarimiz ile kucaklasmak içinde bekliyorum”

Adana Demirspor taraftarlarindan her zaman memnun oldugunu anlatan Hollandali teknik adam, daha sonra sunlari söyledi:

“Bütün taraftarlarimiz adina çok mutluyuz. Adana Demirspor’a Avrupa kupalarinda katki saglayabildigim için çok mutluyum. Umarim bu Avrupa kupalarinda gidebildigimiz en iyi noktaya kadar gideriz ve tekrardan taraftarlarimiz ile kucaklasmak içinde bekliyorum.”

Kaynak: İHA