Vali Karadeniz Manisa'ya Veda Etti, Sakarya'ya Mesaj Gönderdi

Manisa’da son zamanlarda en uzun süre valilik yapan Yasar Karadeniz yeni görev yeri Sakarya Valiligine gitmek üzere kentten ayrildi. Alkislarla ugurlanan Vali Karadeniz 3 yildan fazla bir süredir görev yaptigi Manisalilardan helallik isterken, yeni görev yeri olan Sakarya’da da göreve baslar baslamaz tüm kurum ve kuruluslarla isbirligi içinde yapilmasi gerekenler ve Sakaryalilarin gündemindeki sorunlara çözüm olusturmaya çalisacaklarini söyledi.

Manisa’da 3 yili askin bir süredir valilik yapan Vali Yasar Karadeniz bugün itibariyle valilik personeli ve kent protokolüyle Valilik Konaginda vedalasarak kentten alkislarla ugurlandi.

"Manisa’yi hiçbir zaman unutmayacagim"

Yogun bir ilginin oldugu ugurlamada açiklamalarda bulunan Vali Yasar Karadeniz, "Bugün itibariyle Manisa’dan ayriliyorum. 3 yili askin bir süredir görev yaptigimiz tüm kadro hemen hemen burada basin mensuplari da dahil olmak üzere. Manisa’da basta pandemi, sonra deprem süreci, zaman zaman ülkemizin ve dünyanin zorluk yasadigi dönemi birlikte paylastik ama güzel bir ekiptik, uyumlu bir ekiptik. Her konuda isbirligi içinde görev yaptik. Bundan dolayi tüm çalisan arkadaslarimiza, kamu kurum kuruluslarina, STK’lara, odalara, borsalara, OSB’lere, yerel yönetimlere, üniversitemize ve basin mensuplarimiza ve hepsinden önemlisi tüm Manisa halkina huzurlarinizda tesekkür ediyorum. Allahaismarladik. Ben Manisa’yi hiçbir zaman unutmayacagim, en kisa sürede de ziyarete gelecegim, hakkinizi helal edin" dedi.



Sakarya’ya mesaj

Yeni görev yeri Sakarya içinde bir mesaj gönderen Vali Karadeniz, "Sayin valimiz oradan ayrildiktan sonra ben de gidip görevime baslayacagim. Tipki buraya geldigimde yaptigim gibi orada da yapacagim ilk konu, orayla ilgili yapilmasi gerekenlerle ilgili, Sakaryalilarin gündemindeki konulari öncelikle ele alarak, oradaki yine tüm kurum ve kuruluslarla isbirligi içinde onlara çözüm üretmeye çalisacagiz. Bu arada Manisa ve Sakarya’nin bir ortak yönü var. Her iki kentinde takimi 1. Lig’de futbol takimi var ve her ikisi de sampiyon olup Süper Lig’e çikmak istiyor. Her iki takimimiza da basarilar diliyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA