Samsunspor-Fenerbahçe Maçina 6 Gün Kala Biletlerin Tamamina Yakini Tükendi

11 yil sonra Süper Lig’de ilk kez kendi sahasinda maça çikacak Samsunspor’da, Fenerbahçe karsilasmasi biletlerinin tamamina yakini müsabakaya 6 gün kala satildi.

Samsunspor ile Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasinda 21 Agustos Pazartesi günü karsi karsiya gelecek. Bu maç Samsunspor’un 11 yil sonra kendi sahasinda oynayacagi ilk maç olma özelligi de tasiyor. Karsilasmanin oynanmasina 6 gün kala biletlere yogun ilgi gösteren ev sahibi taraftarlari VIP (2 bin TL), A Bati Alt (bin TL), B Bati Alt-Üst (850 TL), Dogu Alt-Üst (550 TL) ve Misafir tribünü (520 TL) biletlerini bitirdi. Satisa sunulan 31 bin 158 biletten 23 bin 571 bin adeti maça 6 gün kala satilirken, sadece kale arkalarinda (400 TL) 7 bin 500 civarinda satilmayan bilet kaldi. Satilmayan biletleri almaya çalisan taraftarlar ise passolig veya diger sorunlarini giderip bilet almak için satis noktalarinda islem sirasi bekliyor.

“Sadece kale arkasi biletleri kalmis”

Kale arkalari hariç tüm biletlerin satildigini ifade eden Faruk Korkmaz, “Samsunspor’un Süper Lig’e çikmasini 11 yil bekledik. Mutlu ve umutluyuz. Insallah ligi ilk 10’da bitiririz. Sonra da Avrupa’da oynamak istiyoruz. Ilk maça bayagi bir ilgi var. Maraton ve diger tribün biletleri tamamen satilmis. Sadece kale arkasi biletleri kalmis. Biz de bilet ayarlamaya çalisiyoruz. Insallah buluruz” dedi.



“Demek ki talep çok ki biletler bitmis”

Maraton tribününden bilet almak istedigini ama bulamadigini dile getiren Hami Güngör, “Kombine alacaktim ama Fenerbahçe maçindan sonra satisa çikacagi söylendi. Tek maçlik bilet alacaktik onda da maraton ve diger tribünlerde bilet kalmamis. Sadece kale arkasi biletleri kalmis. Demek ki talep çok ki biletler bitmis. Maratonda izleyemeyecegim için kale arkasindan bilet almak istemiyorum” diye konustu.



“Fenerbahçe büyük takim oldugu için biletlerin tükendigini düsünüyorum”

Büyük maç oldugu için günler öncesinden biletlerin tükendigini iddia eden Mehmet Misirci, “Orduluyum, Trabzonspor taraftariyim ama Samsunspor’dan passolig aldim. Maratondan maç izlemeyi tercih ediyorum. Fenerbahçe için sadece kale arkasi biletleri kalmis. Fenerbahçe büyük takim oldugu için biletlerin tükendigini düsünüyorum. Fenerbahçe maçinda Samsunspor’u destekliyorum ama sadece kale arkasi kaldigi için bu maçlik bilet almayacagim” seklinde konustu.

Gurbetçi Murat Erden ise, “Takimimizi Süper Lig’de izlemek için bilet almaya geldik. Passoligimiz de yok. Biletler de tükenmek üzere. Insallah bilet bulabiliriz. Cani gönülden Samsunspor’u destekliyoruz. Fenerbahçe maçinda tribünde olmayi istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Süper Lig’de 11 yil sonra taraftarina Fenerbahçe maçiyla ’merhaba’ diyecek Samsunspor’da kisa sürede biletlerin tamamen satilmasi bekleniyor. 21 Agustos Pazartesi günü saat 21.00’de oynanacak karsilasma ile Samsunspor sezonun ilk saha maçina, Fenerbahçe de sezonun ilk deplasman maçina çikmis olacak.

Kaynak: İHA