Manisa BBSK'li Judoculardan 8 Madalya

Manisa Büyüksehir Belediyespor Judo Takimi, Izmir’de düzenlenen 30 Agustos Zafer Kupasi ve Ortak Çalisma Kampi’nda düzenlenen müsabakalarda 4 altin, 2 gümüs ve 2 bronz madalya kazanarak, takim halinde sampiyon oldu.

Izmir Illerarasi 30 Agustos Zafer Kupasi ve Ortak Çalisma Kampi, 10-16 Agustos tarihleri arasinda düzenlendi.

Manisa Büyüksehir Belediyespor Judo Takimi, 30 Agustos Zafer Kupasi müsabakalarinda 4 altin, 2 gümüs ve 2 bronz madalya kazandi. Toplamda 8 madalya kazanan yesil beyazli judocular, takim halinde sampiyon oldu.

Manisa Büyüksehir Belediyespor’da Kerem Sayik 55 kiloda, Sude Ögel 57 kiloda, Ümit Çirpan 66 kiloda, Arda Aydin 81 kiloda sampiyon olarak altin madalya kazandi. Arda Düzce 55 kiloda, Zübeyir Talha Polat +90 kiloda ikinci olarak gümüs madalyanin sahibi olurken; Ömer Faruk Pinar 60 kiloda, Arda Kamal da 81 kiloda üçüncü olarak bronz madalya kazandi.

Manisa BBSK Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar, judo takimin aldigi sonuçlara iliskin yaptigi açiklamada, “Sporcularimiz katildiklari her organizasyona damga vuruyorlar. Izmir’de de 8 madalya kazanarak takim halinde sampiyon oldular. Basta antrenörlerimiz Fatih Akcan ve Erdal Bagaç olmak üzere tüm sporcularimizi kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA