Giresunspor'dan Imza Sov

Giresunspor’da alt yapi futbolculari Ahmet Lütfü Kara, Ali Emirhan Akçay ve Muhammed Miraç Çakiroglu ile 3 yillik, Arda Cebeci, Baris Gün ve Mehmet Keskin ile de 5 yillik profesyonel sözlesme imzalandi.

Giresunspor, alt yapidan Ahmet Lütfü Kara, Ali Emirhan Akçay ve Muhammed Miraç Çakiroglu ile 3 yillik, Arda Cebeci, Baris Gün ve Mehmet Keskin ile 5 yillik profesyonel sözlesme imzalandi. Ayrica mevcut kadroda yer alan Göktan Cörüt, Fatih Yilmaz, Furkan Kütük, Emre Nizam, Anil Yigit Çinar, Kasim Alperen Kosker, Sahin Dik ve Metin Caner Akbayrak’in profesyonel sözlesmeleri de yenilendi.

Gerçeklestirilen toplu imza töreninde konusan Giresunspor Baskani Nahid R. Yamak, “Biz gençlerimize çok deger veriyoruz. Camiamizdan da bu çocuklara deger verdiklerini göstermelerini istiyoruz. Giresunspor’umuzun gelecegi ve sehrin umutlari bu çocuklarin sahada gösterecekleri mücadele ile belirlenecektir. Hem sehir olarak hem de takim olarak bir uçurumun kenarindayiz. Mali olarak yasatilan büyük deformasyonun sikintilarini kulüp olarak çekmekteyiz. Geldigimiz günden bugüne kadar sürekli ödemeler ve pansuman tedaviler ile kulübümüzü yasatmaya çalisiyoruz. 20.9 ortalama ile Türkiye’nin en genç yas ortalamasina sahip olan takimiyiz. Burada genç oyuncularimizi hem yaristiracak hem de yetistirecegiz. Taraftarlarimizdan ve Giresunlulardan çocuklarimiza destek vermelerini ve inanmalarini bekliyoruz. Bu çocuklara verecegimiz tribündeki, sahadaki, sosyal medyadaki, maddi ve manevi destekler onlari pozitif etkileyecektir. Yapilan negatif seyler ise onlarin sahadaki performansini bozacak ve fakli yönlere götürecektir. Bizim sehir olarak birlik ve bütünlük içinde bu çocuklara inanmamiz ve onlara destek olmamiz gerekiyor. Taraftarlarimizdan istegimiz onlarin yaninda olmalaridir. Bunu da ilk maç sonrasinda stadyumdaki taraftarlarimiz onlari tribüne çagirarak gösterdiler. Bir baskan gider baska bir baskan gelir, bir yönetim gider baska bir yönetim gelir ama belki de bugün su yakaladigimiz genç jenerasyonu bir daha yakalayamayabiliriz. Biz bu yetistirme sürecinin sürekli olarak devam etmesini istiyoruz. Alt yapimiz bizim göz bebegimiz ve bunun herkesçe böyle bilinmesini istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA