Giresunspor'da Sportif Direktörlük Görevine Tolga Seyhan Getirildi

Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor’da, Sportif Direktörlük görevine Giresunspor’un eski takim kaptani Tolga Seyhan getirildi.

Giresunspor Kulüp Baskani Nahid Yamak, Çotanak Spor Kompleksi’nde düzenlenen imza töreninde yaptigi konusmada, “Gerek sehrimiz gerek de ülkemiz için çok önemli bir kariyere sahip olan eski milli futbolcumuz Tolga Seyhan ile Sportif Direktörlük konusunda anlasmaya varmis bulunmaktayiz. Özellikle genç oyuncularimiza rol model olacak ve takimimizin bu zorlu süreçte organizasyonuna katkida bulunacaktir. Kendisi tanidigimiz bildigimiz önemli takimlarda futbol oynamis ve Giresunspor’umuzun da formasini terletmis eski bir oyuncumuzdur. Inaniyoruz ki Giresunspor’a katkilari büyük olacaktir. Gençlerden kurulu yapiya sahip takimimizin süreç içinde bu oyuncularin yetistirilmesi, takimimizin yasamasi ve yasatilmasi için bizlerle birlikte bu savasta olacaktir. Tolga Seyhan’a güveniyoruz, yapacaklari ile bize çok katkisi olacagini biliyoruz. Kendisine bu zorlu süreçte basarilar diliyoruz” dedi.

Giresunspor Sportif Direktörü Tolga Seyhan da “Bir Giresunlu olarak, bizler de bu süreçte takimimizin yaninda yer almak, kadromuzdaki genç oyuncularimiza tecrübelerimizi aktarmak için tasin altina elimizi koyduk. Yönetimimiz, teknik kadromuz, futbolcu grubumuz ve taraftarimizla birlikte el ele, omuz omuza vererek Giresunspor’umuz için birlikte mücadele edecegiz. Güzel bir sezon öncesi kampi geçirildigini gözlemliyorum, Mustafa Kaplan hocamiz da çok tecrübeli ve birçok genç yetenegi Türk futboluna kazandirmis önemli bir isim. Hocamiza ve kadromuzdaki gençlerimize güvenelim, ben inaniyorum ki futbolcu kardeslerimiz Çotanak Arma’yi bu zorlu süreçten çikarmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerdir. Yeter ki bizler de camia olarak onlara destek olalim. Bugünden itibaren özveriyle ve çok çalisarak bunu hep birlikte saglayacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA