Galatasaray'da 5 Degisiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadiklari Kayserispor maçinin 11’ine göre Olimpija Ljubljana karsisinda 5 degisiklik yapti.

UEFA Sampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövansinda Galatasaray, Rams Park’ta Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana ile karsilasiyor. Sari-kirmizililarin Teknik Direktörü Okan Buruk, son olarak ligde oynadiklari Kayserispor maçinin 11’ine göre Ljubljana karsisinda 5 degisiklik yapti. Buruk; Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakci, Leo Dubois, Sergio Oliveira ve Cedric Bakambu’nun yerine Kaan Ayhan, Emin Bayram, Angelino, Lucas Torreira ve Mauro Icardi’ye görev verdi.

Mauro Icardi ilk kez 11’de

Galatasaray’in Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Olimpija Ljubljana maçiyla bu sezon ilk kez 11’de basladi.

Icardi daha önce ilk Ljubljana ve geçtigimiz hafta ligde oynanan Kayserispor maçina yedek baslamis, oyuna sonradan dahil olmustu.

Lucas Torreira 41 gün sonra sahada

Sari-kirmizililarin Uruguayli futbolcusu Lucas Torreira, 5 Temmuz’da Ingiliz ekibi Hull City ile oynanan hazirlik maçinda sakatlanmis, kamp dönemini tedaviyle geçirmisti. Sakatligi atlatan Torreira, Kayserispor maçinin 21 kisilik kadrosunda yer almis fakat süre bulamamisti. 27 yasindaki futbolcu, 41 gün sonra Ljubljana karsilasmasiyla görev aldi.

Stoperde Kaan Ayhan ile Emin Bayram’a görev

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Olimpija Ljubljana rövansinda defansin ortasinda degisiklik yapti. Buruk, Victor Nelsson ve Abdülkerim Bardakci’nin yerine Kaan Ayhan ve Emin Bayram’i görevlendirdi.

Galatasaray mücadeleye; Fernando Muslera, Sacha Boey, Kaan Ayhan, Emin Bayram, Angelino, Lucas Torreira, Berkan Kutlu, Baris Alper Yilmaz, Dries Mertens, Kerem Aktürkoglu ve Mauro Icardi 11’i ile basladi.

Yedeklerde Günay Güvenç, Leo Dubois, Fredrik Midtsjö, Yunus Akgün, Wilfried Zaha, Halil Dervisoglu, Victor Nelsson, Sargio Oliveira, Abdülkerim Bardakci, Efe Akman, Kazimcan Karatas ve Cedric Bakambu bekledi.

Taraftarlardan yogun ilgi

Galatasaray taraftarlari, Olimpija Ljubljana maçina yogun ilgi gösterdi. Sari-kirmizili taraftarlar, hafta içi olmasina ragmen stadi doldurdu. Taraftarlar, mücadele öncesinde tezahüratlarla takimlarini maça hazirlarken, futbolculari tek tek tribüne çagirdi.

Kaynak: İHA