Emre Belözoglu Açiklamasi 'Bizim Adimiza Kötü Bir Baslangiç Oldu'

Basaksehir Teknik Direktörü Emre Belözoglu, Alanyaspor karsisinda alinan 2-0’lik maglubiyetten dolayi üzgün olduklarini belirterek, “Bizim adimiza kötü bir baslangiç oldu ve mutlu oldugumu söyleyemem” dedi.

Trendyol Süper Lig’de bu sezonki ilk maçinda Alanyaspor’a konuk olan Basaksehir sahadan 2-0’lik maglubiyetle ayrildi. Müsabaka sonrasi basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Basaksehir Teknik Sorumlusu Emre Belözoglu, karsilasmayi degerlendirdi. Sezonun bütün oyunculara hayirli olmasini dileyerek sözlerine baslayan Belözoglu, “Bizim adimiza kötü bir baslangiç oldu ve mutlu oldugumu söyleyemem. Hava sartlari bizim gibi Istanbul’dan gelen bir takima göre zorluydu. Oyuncularimiz gösterdigimiz uygulamalar konusunda bizi dinlediginde zaman zaman olumlu sonuçlar aldi. Ne zaman bizi dinlemeyip baslarina buyruk hareket ettiler o zaman rakip cezalandirdi" ifadelerini kullandi.

“Önümüzde bunu telafi edecek bir süreç var”

Üzgün oldugunu Belözoglu, “Önümüzde bunu telafi edecek bir süreç var. Bugün buraya gelirken eksik oyuncularimiz vardi, maçin basinda sakatlik yasanmasiyla ve kadronun yeterince derin olmadigini da düsününce, her ne kadar elimizden gelen hamleleri yapmaya çalissak da karsiligini alamadik, oyun daha da geriye gitti. Üzgünüm Alanyaspor’u ve Ömer hocayi tebrik ederim” diyerek sözlerini sonlandirdi.

Kaynak: İHA