Bakan Osman Askin Bak'tan Para Tekvandocular Için Tebrik Mesaji

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Osman Askin Bak, Hollanda’da devam eden Avrupa Paralimpik Sampiyonasi’nda para tekvandoda altin madalya kazanan Gamze Gürdal, Mahmut Bozteke ile gümüs madalya elde eden Lütfiye Özdag, Fatih Çelik ve bronz madalyanin sahibi olan Seçil Er için tebrik mesaji yayimladi.

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Osman Askin Bak, Hollanda’da devam eden Avrupa Paralimpik Sampiyonasi’nda para tekvandoda altin madalya kazanan Gamze Gürdal, Mahmut Bozteke ile gümüs madalya elde eden Lütfiye Özdag, Fatih Çelik ve bronz madalyanin sahibi olan Seçil Er’i yayimladigi mesajla kutladi.

Bakan Dr. Osman Askin Bak, tebrik mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Hollanda’da düzenlenen Avrupa Paralimpik Sampiyonasi’nda para tekvando bransinda altin madalya kazanan Gamze Gürdal, Mahmut Bozteke ile gümüs madalya elde eden Lütfiye Özdag, Fatih Çelik ve bronz madalyanin sahibi olan Seçil Er’i kutluyorum. Milli sporcularimizin kazandigi madalyalarda emegi geçenlere tesekkür ediyor, devam eden Avrupa Paralimpik Sampiyonasi’nda müsabakalara çikacak tüm sporcularimiza basarilar diliyorum."

Kaynak: İHA