Atilay Canel Açiklamasi 'Hak Etmedigimiz Bir Maglubiyet Aldik'

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atilay Canel, sezonun ilk maçinin zor olacagini biliyorduk diyerek, ”Hak etmedigimiz bir maglubiyet aldik” dedi.

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasinda Fatih Karagümrük, sahasinda karsilastigi Besiktas’a 1-0 maglup oldu. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Karagümrük Teknik Sorumlusu Atilay Canel, “Sezonun ilk maçinin zor olacagini biliyorduk. Oyun disiplininden kopmadan oyunumuzu oynadik. Hak etmedigimiz bir maglubiyet aldik. Hakem oyun içinde yasanan ikili mücadelelerdeki takdir hakkini rakipten yana kullandi. Galibiyet ile baslamak istedik ama olmadi. Takim olarak önümüzdeki maçlara odaklanacagiz” dedi.

Transfer dönemi hakkinda da konusan Canel, “Karagümrük her zaman sessiz kalir ama takima yararli olan en iyi oyunculari kadrosuna katar. Yapacagimiz takviyeler ile Süper Lig’de iyi skorlar elde edebilecegimiz bir takim olacagimizi düsünüyorum” diye konustu.

Salih Dursun’un santrfor olarak sahaya çikmasi hakkinda da konusan tecrübeli antrenör, "Salih’i kamp döneminde de bu bölgede denemistik. Bizim için sürpriz bir karar degildi. Besiktas karsisinda da onunla çiktik” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA