Salih Dursun'dan Hakem Erkan Özdamar'a Tepki!

Besiktas maçinin hakemi Erkan Özdamar’i elestiren Fatih Karagümrük’ün basarili futbolcusu Salih Dursun, “Golden önce Necip kulagimi patlatti. Çok iyi de arkadasim. Hakem görür ama görmedim dedi. Iki dakika sonra aynisini yaptim ve sari kart yedim. Necip’in de sari karti var. Emegin karsiliginda en azindan adaletli davranilmasi gerekiyor” dedi.

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasinda Fatih Karagümrük, sahasinda Besiktas’a 1-0 maglup oldu. Mücadelenin ardindan kirmizi-siyahlilarin 32 yasindaki futbolcusu Salih Dursun, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

“Ekonomik sartlarda biraz transferler gecikiyor”

Müsabakaya forvet pozisyonunda baslamasina iliskin sorulan soruya tecrübeli oyuncu, “Ekonomik sartlarda biraz transferler gecikiyor. Tabii takimimizin da bu pozisyonda eksigi vardi. Ama transfer dönemi devam ediyor. Biliyorsunuz ki Sakaryaspor zamaninda da bu mevkide oynamistim. Taktige bagli oynamaya çalistik. Aslinda bunu 84 dakika yaptik. Eksikler de oldu, dogrular da oldu. Besiktas’in oyununu bozmaya çalistik. Ama neticesinde maçi kaybettik çok üzgünüz” diye cevap verdi.

“Necip kulagimi patlatti”

Farkli dakikalarda yasanan benzer pozisyonlara ragmen hakem Erkan Özdamar’in tutarli kararlar vermedigini savunan Salih Dursun, “Lig basladi, çok güzel, çok seviyoruz, çok keyifli. Ama her sene ayni sey oluyor. Simdi bir pozisyon var, golden önce Necip kulagimi patlatti. Çok iyi de arkadasim. Hakem görür ama görmedim dedi.

Bütün herkes de görmüstür. Iki dakika sonra aynisini yaptim ve sari kart yedim. Necip’in de sari karti var. O pozisyondan sonra gol oldu. Çok üzgünüm. Sonuçta Salih Dursun forvet oynadi diyoruz, bir emek var. Takim bütün her seyini ortaya koydu, mücadelemizi ettik. Tabii bazen insan üzülüyor böyle olmasina. Emegin karsiliginda en azindan adaletli davranilmasi gerekiyor. Orayi görüp bu tarafi görmemek hepimizi üzüyor. Insallah bir dahaki maçlarda bunu yasamayiz. Biz mücadelemize devam edecegiz. Daha da güçlenerek devam edecegiz. Transferlerimiz de gelecek Allah’in izni ile. Besiktas’a basarilar diliyorum. Biz de elimizden gelen her seyi yapacagiz. Tam oturana kadar biraz zamana ihtiyacimiz var. Sonrasinda ilk 10’a oynayan Karagümrük olacak sahada. Su sartlarda bile aile oldu takim. Yeni gelen transferlerle ilk 10’u zorlayan bir takim olacagina eminim. Allah’in izni ile güzel bir sezon geçirecegimizi umuyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA