Servet Çetin Açiklamasi 'Daha Iyi Olacagiz'

Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, Samsunspor maçinin ardindan takim olarak daha iyi olacaklarini söyleyerek, “Oyuncularimin mücadelesinden memnunum. Iyi çalisiyoruz ve daha iyi olacagiz. Bu çalismalarin karsiligini da alacagiz” dedi.

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasinda Samsunspor’u konuk eden ve sahadan 1-1’lik skorla ayrilarak bu sezonki ilk beraberligini alan Sivasspor’da Teknik Direktör Servet Çetin, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi.

Karsilasmayi degerlendirerek sözlerine baslayan Çetin, “Iki takimi da tebrik ediyorum sicak havada iyi mücadele ettiler. Mücadele bizim lehimize devam eti. Iyi oynadik ve golü de bulduk. Golü bulduktan sonra geriye yaslandik ve rakibe de çok pozisyon vermedik. Samu Saiz’in son paslari iyi olsaydi skor farkli olurdu. Oyuncularimin mücadelesinden memnunum. Iyi çalisiyoruz ve daha iyi olacagiz. Bu çalismalarin karsiligini da alacagiz” dedi.



“Golü degisikliklere baglamaya gerek yok”

Bir gazetecinin, “Degisiklikleri erken yaptiginizi düsünüyor musunuz?” seklideki sorusuna Çetin, “Zorunlu degisiklikler yaptik. Samu Saiz’i degistirmemizin sebebi de artik yoruldu kendisi. Ben degisiklikleri sonra yapacaktim ama futbolculari kendileri istedi. Oyunculari da çok geç degistirmedik. Rakibin karsisina daha dogru çikmak için yaptik degisiklikleri. Golü degisikliklere baglamaya gerek yok. Golü duran toptan yedik” yanitini verdi.

“Transferleri takima katip daha iyi olacagiz”

Bir basin mensubunun ise, “Yönetimden transfer talebiniz var mi?” sorusuna da Servet Çetin su yaniti verdi:

“Transfer talebimiz tabii ki var. Yönetimimizde çalisiyor ama maalesef havuz çok dar. Bazi oyuncularin fiyatlari yüksek oluyor, bazilari sehri tercih etmiyor. Maalesef transfer hemen olmuyor. Keske olsaydi bizim için iyi olurdu. Transferleri takima katip daha iyi olacagiz diye düsünüyorum.”

Kaynak: İHA