Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Galibiyetle Ayrilabilirdik'

Samsunspor Teknik Direktör Hüseyin Eroglu, Sivasspor maçinin ardindan, “8 tane ilk defa oynayan oyuncumuz vardi. Rakibe göre kazanmaya yakin taraf bizdik. Pozisyonlari degerlendirebilseydik galibiyetle ayrilabilirdik. Gönül isterdi ki kazanarak dönelim” dedi.

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasinda Sivasspor deplasmanindan 1-1 beraberlikle ayrilan Samsunspor’da Teknik Direktör Hüseyin Eroglu, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi.

Müsabakayi degerlendirerek sözlerine baslayan Eroglu, “11 yil sonra çiktigimiz ilk Süper Lig maçimizdi. Ilk maçlarin zor oldugunu biliyorduk. Sivasspor’un da uyum içerisinde bir takimi vardi. Buraya galibiyet alabilmek için gelmistik. Ilk yari topa sahip olan bizdik. Yaptigimiz pas hatalariyla istedigimiz pozisyonlari üretmedik. Rakibin gerçekten güzel bir golü vardi ve onun disinda pozisyon vermedik. Tempomuzu artirmak zorundayiz. 8 tane ilk defa oynayan oyuncumuz vardi. Rakibe göre kazanmaya yakin taraf bizdik. Pozisyonlari degerlendirebilseydik galibiyetle ayrilabilirdik. Gönül isterdi ki kazanarak dönelim. Deplasmandan alinan 1 puan güzeldir. Taraftarimiza galibiyet armagan etmek isterdik ama olmadi. Kolay degil ve lig zor bunun farkindayiz. Yaptigimiz degisiklikler golün beklentisini de net bir sekilde göstermeye baslamisti. 1 gol atabildik ve berabere bitti maç. Hedefimiz ligde bu adaptasyonu geçirdikten sonra basarili olmak” diye konustu.

Kaynak: İHA