Hazirlik Maçi Açiklamasi Turgutluspor Açiklamasi 1 - Aliaga FK Açiklamasi 2

TFF 3. Lig ekiplerinden Turgutluspor, yeni sezon hazirliklari çerçevesinde oynadigi ilk hazirlik maçinda Izmir temsilcisi Aliaga FK ile karsilasti. Teknik Direktör Ramazan Çelik yönetimindeki Turgutluspor, sahadan 2-1 maglup ayrilirken, takimin tek golünü penaltidan Tolga Cevher kaydetti.

Yeni sezon hazirliklarini Turgutlu’da sürdüren Turgutluspor, yeni sezon hazirliklari dahilinde oynadigi ilk hazirlik maçinda Izmir temsilcisi Aliaga FK ile karsilasti. 7 Eylül Stadi’nda oynanan maçi Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, Kulüp Baskani Gökhan Akin, Baskan Yardimcisi Firat Honaz, Turgutluspor Baskan Yardimcisi Ercan Hizal, Yönetim Kurulu Üyeleri ve taraftarlar izledi.

Teknik Direktör Ramazan Çelik yönetimindeki Turgutluspor, müsabakanin her iki yarisinda da farkli on birler ile mücadele ederken, yeni transferlerden Emre Akgün ve hafif sakatligi bulunan Salih Polatdemir disinda tüm yeni transferler karsilasmada süre aldi. Oldukça çekismeli geçen maç konuk ekip Aliaga FK’nin 2-1 üstünlügü ile bitti. Turgutluspor’un tek golünü penaltidan Tolga Cevher kaydetti.

Turgutluspor yarin yapacagi çalisma ile yeni sezon hazirliklarina devam edecek.

Kaynak: İHA