Kemal Özdes Açiklamasi 'Son Dakika Kazanmak, Herkesi Mutlu Etti'

Kasimpasa Teknik Direktörü Kemal Özdes, son dakika kazanmanin mutluluk verici oldugunu söyleyerek, "Bu güzel galibiyeti taraftarimiza armagan ediyorum" dedi.

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasinda Kasimpasa, sahasinda karsilastigi MKE Ankaragücü’nü 3-2’lik skorla maglup etti. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Kasimpasa Teknik Direktörü Kemal Özdes, "Son dakika kazanmak, herkesi mutlu etti. Ligin ilk maçi olmasina ragmen oldukça tempolu bir maç oynandi. Maçin ilk 30 dakikasi ipler bizim elimizdeydi. Ilk yarinin son 10 dakikasinda ise hakimiyeti rakibe kaybettik. Maçin ikinci yarisina da iyi basladik. Farki ikiye çikardiktan sonra yasadigimiz konsantrasyon eksikligi sonucu maç 2-2’ye geldi. Son dakikalarda buldugumuz gol ile lige iyi bir baslangiç yaptik. Ankaragücü takiminin oyuncularini da kutluyorum. Bugün kazandigimiz bu güzel galibiyeti taraftarimiza armagan ediyorum" dedi.

Yeni sezon öncesi zor bir hazirlik sürecinden geçtiklerini söyleyen Özdes, "Takimda hala eksiklerimiz var. Ön tarafa iki oyuncu almak istiyoruz ama hem takimimiza uygun hem de genç oyuncularimin düzenini bozmadan oyun yapimizi koruyarak ilerlemek istiyoruz. Orta sahaya da transfer yapmak istiyoruz. Geçtigimiz yillarda kadromuza kattigimiz yabanci oyunculari büyük kulüplere sattik. Hem de genç yeteneklerimizi gelistirerek, iyi yerlere getirdik. Ekonomik olarak da bu durumun bu sekilde olmasi gerektigini düsünüyoruz. Kadromuzdaki genç oyuncularin çoklugu bizim tercihimiz" seklinde konustu.

Yasin Özcan hakkinda da konusan Kemal Özdes, "Yasin futbola basladiginda sol önde oynuyordu. Geçen sene sol bek oynattik. Kendisi özellikli bir oyuncu, oyunun taktik anlayisini çözebilen zeki bir oyuncu. Bugün de sol stoperde oynattik. Ihtiyaca göre görev veriyoruz. Kendisi de bunun altindan kalkiyor" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA