Giresunspor - Bodrum FK Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in ilk haftasindan Giresunspor, konuk ettigi Bodrum FK’ya 1-0’lik skorla maglup oldu. Maçin ardindan iki takimin teknik direktörleri maç hakkinda degerlendirmelerde bulundu.

Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, sunlari söyledi:

"Yaptigimiz güncellemeden dolayi mutluyum ama üzgün oldugum taraf su; 90+4’te yemek bizi tabi üzdü. Biz karsimizda tecrübeli bir takim oldugunu biliyorduk. Oyuncularimizla bunu paylasmistik. Özellikle duran toplarda çok etkili oldugunu biliyorduk. Bunlara göre hamlelerimizi yaptik ama saha içerisindeki oyundan ilk 11’imizle ilgili konusmalarimizda üretkenligimiz azdi üçüncü bölgede. Takim savunmasina baktigimiz zaman iyi bir mücadelede yaptik ama üçüncü bölgeye gittigimiz zaman en önde top tutmamamiz hem pozisyon üretemememiz bizim adimina sikinti oldu. Özellikle de Kadir arkadasimizin sorumsuzca davranmasi, burada benim de hatam var. Devre arasinda da kendisiyle de konustuk. Sakin kalacagini ve biz onu götürebilecegi yere kadar götürmek istedik. Hatta 65’te degistirmek istedik. 11-11 kalsaydik, 1 puani belki kazanmis olacaktik ama 10’a 11 kaldigimizda da iyi bir mücadele eden bir takimimiz vardi. Sonuçta son dakikalarda yedigimiz golle maglup olduk. Bizim adimiza tabi ki üzücü. Biz Giresunspor olarak destek oyuncularimizin hep asagidan gelmesi ve hamlelerimizde biz oyuncu degistirirken biraz ürkekligimizde vardi bazi arkadaslarimiz için. Aslinda degisiklik hakkimiz vardi ama girecek genç arkadaslarimiz saha içerisinde ilk kez oynamalari bize sikinti yapar diye düsündük. Ondan dolayi da degisikliklerimizi biraz geç yaptik. Kisacasi alabilecegimiz bir puan, hak ettigimiz bir puan, iyi mücadele, iyi savasan bir oyuncu grubu ama 10’a 11 kaldigimiz bölümde bize yakismayacak da bir gol. Hatta orada Furkan’a da bagirdik. Insallah bundan sonraki maçlarimiza daha iyi oluruz."

Lige galibiyetle basladiklarini ifade eden Bodrum FK Teknik Direktörü Ismet Tasdemir ise su degerlendirmeyi yapti:

"Ilk maçlar genelde zordur, bugün de zordu. Karsimizda gerçekten genç ve dinamik bir ekip vardi. Ara ara istedigimiz oyunu sergileyemedik. Çünkü çok iyi kapattilar. Düsündüklerimizin ve çalistiklarimizin birçogunu bugün yapamadik. Oyun olarak çok memnun degilim. Ama oyuncu grubumun maçi kazanma istegi beni memnun etti. Sezonun ilk maçi olmasi ve bununla beraber eksiklerimiz de oldugunu varsayarsak yeni gelen oyuncularimizin da uyumu çok erken olmadi. Onu da gördük. Oyundan çok memnun olmasam da sezona 3 puanla baslamak önemliydi. Ondan dolayi mutluyum. Oyuncu kadrosu yine kazanma adina son dakikaya kadar savasmasindan da memnunum. 3 puanla basladigimiz için de iyi oldu. Insallah bundan sonra da devam eder."

Kaynak: İHA