Fatih Tekke Açiklamasi '3 Puan Kaybettigimiz Için Üzgünüm'

Istanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Konyaspor karsisinda 3 puani ellerinden kaçirdiklarini ifade ederek, üzgün oldugunu söyledi.

Istanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasinda deplasmanda Konyaspor ile 1-1 berabere kaldiklari maçin ardindan basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Bekledikleri gibi bir oyun oynadiklarini belirterek sözlerine baslayan Fatih Tekke, “Konyaspor takimi bekledigimiz gibiydi. Biz 2. bölgede bekledik. Top ayagimizdayken bekledigimizin altinda bir oyun vardi. Yeni bir oyun, hatalarla dolu bir oyun. Ama bölüm bölüm bizim adimiza olumluydu. Daha ileriye umutla bakici bir oyun vardi. Gol ve golden sonra yakaladigimiz, final öncesi pozisyonlar, bitirmemiz gereken pozisyonlar varken kullanamadik. Konyaspor genel hatlariyla top ayaginda olan takim. Çünkü topu onlara biz biraktik ama pozisyon bulmakta zorlandilar diyebilirim” dedi.



“Degisikliklerimiz tamamen spontane oldu”

3. bölgede sonuçlandirma, basit pas hatalari ve bitirmede sikintilar yasadiklarini kaydeden Tekke, “Ikinci golü bulabilirdik. Kirmizi kartlardan sonra özellikle kulübedeki oyuncu seçeneklerimizin az olusundan ve stoperimizin olmayisindan dolayi bu sefer hikayenin kismi ciddi manada degisti. Oyuncularin yorgunlugu derken degisikliklerimiz tamamen spontane oldu. Bu bekledigimiz bir sey degildi. Her 2 takim oyunculari için de söylüyorum, biraz daha sakin kalmakta fayda var. Oyun adina bugün bölüm bölüm iyiydik diyebilirim. Genel hatlariyla iyi savunduk. Bana göre son saniye bizim elimize gelen bir 3 puan vardi. Bunu kaybettigimiz için üzgünüm. Ama her 2 takima basarilar diliyorum. Biz daha iyi olmaliyiz” diye konustu.

Kaynak: İHA