Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Madalyaya Doymuyor

Ulusal ve uluslararasi müsabakalardan basarili sonuçlarla dönen Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, Kars’ta düzenlenen Türkiye Boks Sampiyonasi’ndan madalya ile döndü.

Türkiye Boks Federasyonu tarafindan, 15-23 Temmuz tarihleri arasinda Kars Ismail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayi’nda düzenlenen Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Sampiyonasi’na 70 kilogram kategorisinde katilan Yenimahalle Belediyesi sporcusu Arif Demirel, Türkiye Sampiyonlugu’nu kazandi.

66 ilden 633 sporcunun katildigi sampiyonada adindan söz ettiren bir performansin altina imza atan genç yetenek Demirel, aldigi Türkiye Sampiyonlugu ile Agustos ayi sonunda Slovenya’da düzenlenecek Avrupa Boks Sampiyonasi’nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandi.

Fethi Yasar: “Yenimahalle’ye 5 yildizli spor tesislerini kazandirdik”

Sampiyon sporcuyu makaminda agirlayan Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, “Yenimahalle’de gençlerin sporun birbirinden farkli branslarina yönelmesi amaciyla 5 yildizli spor tesislerini ilçemize kazandirdik. Yenimahalleli sporcular gerek ulusal gerekse uluslararasi müsabakalarda ilçemizin ismini ve Türk Bayragini gururla temsil ediyor. Spor Kulübümüz sporun her bransinda iddiali sporcular yetistiriyor ve gençlerimiz her turnuvadan basari ile dönüyor. Katildigi turnuvada Türkiye sampiyonlugu alan sporcumuzu tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum. Göreve geldigimiz günden bu yana Yenimahalle’de yatirimi gençlere yapiyoruz. Çocuklarimiza sonuna kadar güvenmeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA