Senol Günes Açiklamasi 'Ikinci Maça Iyi Sekilde Hazirlanmak Zorundayiz'

Besiktas Teknik Direktörü Senol Günes, Neftçi Bakü maçinin ardindan, "Ikinci maça iyi sekilde hazirlanmak zorundayiz" dedi.

Besiktas, UEAFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçinda deplasmanda Neftçi Bakü’yü 3-1 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Teknik Direktör Senol Günes açiklamalarda bulundu. Günes, "Burada güzel bir oyun oynayip, avantajli sekilde dönmek istiyorduk. Maçin tamamina baktigimizda bunu söyleyebilirim. Ama sezon basi oldugu için yorulan oyuncularimiz olabiliyor. Yeni gelen oyuncularimiz var, onlari da sahaya sürdük. Yorulan oyunculari degistirdik. Son 15 dakikalik bölümde de oyun koptu. Yedigimiz golden sonra Neftçi Bakü’nün gücünü artirdi. Son bölümde bizim için dersler çikarilacak oyun vardi. Hem onu gördük hem artilarimizi gördük. Sonuç olarak buradan avantajli bir sekilde ayriliyoruz. Onun ikinci maça da ciddi bir sekilde hazirlanmak zorundayiz. Ihmale gelecek bir takim degil. Biz oyundan düstükten sonra da bunu gösterdiler. Güzel bir ambiyans vardi. Keyifli bir maç oldugunu düsünüyorum" diye konustu.



"Ikisinin de iyi takim oldugunu düsünüyorum"

Azerbaycan temsilcisi Sabah ile oynadiklari maçla ilgili bir soru üzerine Senol Günes, "Sabah ile oynadik. Onlar da iyi takim. Neftçi Bakü de iyi takim. O zaman sezonun son bölümleriydi. Ikinci yarisi olan bölümdü. Simdi sezon basi. Hem takimlar yeni olusuyor, fiziksel olarak oyuncular istenilen performansa ulasmamis olabilir, bu bizim için de geçerli. Takimlar sezon basinda 6-8 hafta sonra daha akici bir form yakalayabilir. Ikisi de iyi takim. Kiyaslamak benim isim degil. Neftçi’nin sanssizligi, bizim bu maçta iddiamizin olmasi. Zannederim Sabah ve Karabag da kazandi. Onlara basarilar diliyorum" açiklamasinda bulundu.

"Insallah ölümlü bir olay yoktur"

Senol Günes son olarak Malatya’daki depremle ilgili, "Malatya’da deprem oldugunu söylediler. Insallah ölümlü bir olay yoktur. Ülkemiz bir deprem bölgesi. Hepimize geçmis olsun. Deprem dünya için de olumsuz durum. Yine de hazirlikli olacagiz. Misafirliginiz için tesekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA