Patrick Kluivert Açiklamasi 'Turu Daha Geçmedik, Çalismamiz Lazim'

Y. Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, NK Osijek galibiyetinin ardindan, “Takimimizin verdigi mücadele her seyi uygulamamizin göstergesiydi. Fakat turu daha geçmedik, çok çalismamiz lazim” dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçinda Adana Demirspor, Hirvatistan ekibi NK Osijek’i 5-1 maglup etti. Maçin ardindan basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, “Çok çok mutluyum bu aksam. Takimimizin verdigi mücadele her seyi uygulamamizin göstergesiydi. Ancak oyuncularim bugün mutlu olabilir. Fakat biz turu daha geçmedik. Bir seyler basarabilmek için daha çok çalismamiz lazim. Pazar günü de Çaykur Rizespor ile karsilasacagiz. Yarin çalismalara baslayacagiz” ifadelerini kullandi.

Osijek’e firsat vermediklerini söyleyen Hollandali teknik adam, “Rakiplerimizin sut atamamasi çok sevindirici. Onlara ihtimal birakmamak bizleri sevindirdi. Hirvatistan’a gidip ikinci maçi oynayacagiz. Ayaklarimizin yere basmasi lazim. Orada da burada oynadigimiz sekilde oynarsak turu aliriz” diye konustu.

Öte yandan Patrick Kluivert, Badou Ndiaye’nin kosulara basladigini, sakatliginin geçmesi halinde takima en kisa sürede katilacagini belirtti.

Kaynak: İHA