Damir Krznar Açiklamasi 'Fenerbahçe Çok Kaliteli Bir Takim'

Maribor Teknik Direktörü Damir Krznar, 3-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçi sonrasi, sari-lacivertlilerin çok kaliteli bir takim oldugunu söyledi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçinda Fenerbahçe’ye konuk olan Maribor sahadan 3-1 maglup ayrildi. Mücadelenin ardindan düzenlenen basin toplantisinda degerlendirmelerde bulunan Maribor Teknik Direktörü Damir Krznar, “Bugün çok iyi bir takima karsi oynadik. Fenerbahçe mükemmel bir takim ama biz de iyiydik, son saniyeye kadar ayaktaydik. Penalti için çok üzgünüz. Simdi her sey daha zor. Fenerbahçe daha iyi takim. Ama sunun sözünü verebilirim; Slovenya’da daha iyi zorlayacagiz” ifadelerini kullandi.

“Fenerbahçe tura daha yakin”

Maribor takiminin teknik patronu, ikinci maçla ilgili sunlari söyledi:

“Çok zor olacak. Fenerbahçe tura daha yakin, oran vermem gerekirse yüzde 75 Fenerbahçe’den yana. Futbol hayallerin oyunu, sansimiz hep var. Sansimizi olusturmamiz gerekiyor ama bu çok zor olacak.”

“Fenerbahçe çok kaliteli bir takim”

Sari-lacivertlilerde en çok zorlayan futbolcu sorusuna Krznar, “Fenerbahçe çok kaliteli bir takim; Tadic, Dzeko, bekler, orta sahalar. Çok iyi oyunculari var. 35 dakika iyiydik, atak da yaptik ama 2-3 hata yaptiktan sonra atak yapmayi biraktik. Fenerbahçe de kalitesini gösterdi. Tabii koç da çok iyi” diye konustu.

Kaynak: İHA