Pazarspor 'Da Teknik Direktörlüge Kadir Kar Getirildi

Bu yil TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Pazarspor’un teknik direktörlük görevine Kadir Kar getirildi.

TFF 2. Lig’de kötü bir sezon geçirerek bir alt lige düsen Pazarspor, yeni sezon öncesi takimda geçmis yillarda futbolcu olan ve ardindan teknik direktörlük koltugunda da oturan Kadir Kar yeniden 1 yilligina göreve getirildi.

Bugün Pazarspor tesislerinde Asbaskan Recep Müftüoglu ve yönetim kurulu üyelerinin de katildigi törende Kadir Kar, Pazarspor ile bir yillik sözlesme imzaladi.

“Insallah hedefimiz olan bir üst lige Kadir hocamizla çikacagiz”

Pazarspor Asbaskani olan Recep Müftoglu yaptigi açiklamada kulübü tekrardan bir üst lige tasiyacaklarini ifade ederek, “Uzun arastirmalarimiz sonucunda kendi evladimiz olan ve daha önce Pazarspor’a hem hocalikta hem oyunculuk da katkilari olan birisi. Bölgemizi iyi bilen, futbolculari taniyan Kadir Kar hocamizla anlasma saglanmistir. Bu anlasmadan dolayi Pazarspor olarak hepimiz heyecanlandik. Insallah hedefimiz olan bir üst lige Kadir hocamizla çikacagiz. Kendisine hos geldin diyorum. Kendisinin her daim yaninda olacagimizi ve basarilar diliyoruz. Iyi bir ekip olarak çalisip basaracagiz” ifadelerini kullandi.

“Yuvamiza geri döndük”

Pazarspor’u sampiyon yapip tekrardan TFF 2. Lig’e çikartacaklarini belirten Kadir Kar, “Yuvamiza geri döndük. Daha önce futbolculuk dönemimde Pazarspor’daydik. En son sampiyonlukta kadroyu olusturan ve o mücadeleyi gösteren teknik adamdim. Genç, dinamik, Türkiye’nin üst liglerinde ses getiren bir kadro olusturmustuk. Neticesinde Pazarspor’la sampiyonlugu almistik. Bu sene isler yolunda gitmedi ve düsüs oldu. Simdi yeni bir yönetim kurulu ile beraber yine bizi tercih ettiler. Bir kez daha basta Hüseyin baskanim olmak üzere tüm yönetim kuruluna bizi yeniden bu göreve layik gördüler. Yeni bir ekip kuracagiz. Sifirdan bir kadro olusturacagiz. Burada yönetim kurulu ile istisare yaparak Pazarspor’a layik, Pazarspor formasini terleten onurlu karakterli bir kadro olusturup bir üst lige çikacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA