Denizlili Sporcular, Triatlonda Madalyalari Topladi

Denizli’de faaliyet gösteren triatlon sporculari, Türkiye Triatlon Federasyonu tarafindan düzenlenen Triatlon 5. Bölge 1. Etap yarislarinda basarili sonuçlar elde etti.



Türkiye Triatlon Federasyonu tarafindan düzenlenen Triatlon 5. Bölge 1. Etap yarislari Antalya’da gerçeklestirildi.

Denizli’den katilan Pamukkale Üniversitesi Mensuplari Kulübü ve Pamukkale Su Sporlari Kulübü sporculari yarismada önemli basarilara imza atti. Yarislarda dereceye giren Denizlili sporcular su sekilde siralandi: M3 Kadinlar kategorisinde Selin Erdogdu birinci olarak altin madalya kazandi. M2 Kadinlar kategorisinde ise Ecrin Su Yakar birinci sirada yer aldi. M1 Kadinlar kategorisinde Derin Alya Kalak ikinci, M1 Erkekler kategorisinde ise Ibrahim Kaan Polat ikinci olarak yarisi tamamladi. M3 Erkekler kategorisinde Ege Nikbay dördüncü, M2 Erkekler kategorisinde Yunus Emiralp Kaya da dördüncü sirada yer aldi. M1 Kadinlar kategorisinde Zeynep Buglem Ertekin ise dördüncü olarak yarisi tamamladi.

Basarili sporcular Denizli’yi temsil etmekten gurur duyduklarini ve gelecek yarislarda daha da basarili olmak için çalismalarina devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: İHA