Arsenal'dan Samsunspor'a!

SAMSUN – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Arsenal altyapisindan yetisen defans oyuncusu Marc Bola ile 2+1 yillik sözlesme imzaladi.

Transfer sezonunun hareketli takimlarindan Samsunspor, bu sezon 4. transferini defans bölgesine yapti. Kirmizi-beyazlilar son olarak Middlesbrough FC formasi giyen Ingiliz defans oyuncusu Marc Bola ile 2+1 yillik sözlesme imzaladigini duyurdu.

Kirmizi-beyazli kulüp transfer ile ilgili yaptigi açiklamada, “Kulübümüz en son Middlesbrough FC formasi giyen Ingiliz defans oyuncusu Marc Bola ile 2+1 yillik sözlesme imzalamistir. Sporcumuza ve camiamiza hayirli olmasi dileklerimizle” ifadelerini kullandi.

Futbola Arsenal ile baslayan Marc Bola daha sonrasinda sirasiyla Notts Country, Bristol Rovers, Blackpool ve son olarak da Middlesbrough formalarini giymisti. Kariyerinde 211 maça çikan Bola geçen yil Ingiltere Championship’te 9 maça ilk 11’de çikmisti.

Öte yandan Samsunspor bu sezon Bola’nin yani sira kaleci Okan Kocuk, Slovak stoper Lubomir Satka ve Çadli forvet Marius Mouandilmadji’yi kadrosuna katmisti.

Kaynak: İHA