Acun Ilicali Açiklamasi 'Maçin Berabere Bitmesi Gönlümden Geçiyordu'

Bursa’da oynanan Hatayspor-Hull City maçinin ardindan, Ingiliz kulübünün sahibi Acun Ilicali, "Maçin berabere bitmesi gönlümden geçiyordu" dedi.

Bursa Büyüksehir Belediye Stadi’nda oynan Hatayspor-Hull City hazirlik maçi 1-1 berabere sonuçlandi. Yesil sahada mücadele eden futbolcular bu kez depremzedeler için karsi karsiya geldi. Maçtan elde edilen gelirler depremzedelere bagislandi. Maçin ardindan açiklamalarda konusan Acun Ilicali, “Takimi ülkemize getirmek ve Ingiliz insaninin dikkatini çekmek istedim. Takimimizi, ülkemizi göstermek istedim. Buradaki güzellikleri gördükçe ve onlar takdir ettikçe çok gururlaniyorum. Buraya çok güzel bir ön hazirlik için geldik. Maçin berabere bitmesi gönlümden geçiyordu. Allah gönlüme göre verdi. Hatayspor’un herkes için anlami çok farkli. Volkan Demirel hocami da tebrik ediyorum. Çok güzel takim yapmis. Güzel iki takimin mücadelesi oldu" seklinde konustu.

Ilicali, Hull City’nin yeni sezondaki hedefleriyle ilgili soruya, "Play-offu zorlamak istiyoruz. Elimizden geleni yapiyoruz. Halkimizin da dualari çok önemli. Iyi seyleri, iyi insanlarin destegiyle basarabilecegimizi düsünüyorum. Çok iyi destek görüyoruz. Bu desteklerle play-off istiyoruz" ifadelerini kullandi.

Volkan Demirel: “Tek gayem Hataylilari mutlu etmek”

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ise, organizasyonda emegi geçenlere tesekkür ederek, “Bizim için burada sahada olmak anlamliydi. Depremin ardindan 5 ay 3 gün sonra ayakta dimdik duran bir Hatayspor var. Futbol büyük bir organizasyon. Umuyorum ki depremzedeler için de bir umut olmustur ve herkes kendi hanesini, is yerini, ailesini yeniden ayaga kaldirir. Tek hedefimiz depremzede vatandaslarimiza tekrar umut ve isik vererek onlari ayaga kaldirabilmek. Yeni sezonda hedefimiz ayakta kalmak. Sükürler olsun ayakta kaldik. Tek gayem Hataylilari mutlu etmek” dedi.

Kaynak: İHA