Kusadali Çocuklar Tatillerini Yaz Spor Okullari Ile Degerlendiriyor

Çocuklarin yaz döneminde vaktini verimli geçirmelerine ve saglikli gelisimlerine katkida bulunmak amaciyla Kusadasi Belediyespor bünyesinde açilan yaz spor okullarinda yüzme, basketbol, voleybol, atletizm, taekwondo ve karate kurslari yogun ilgi görüyor.



Kusadasi Belediyesi, farkli yas gruplarini sporla bulusturmayi sürdürüyor. Bu çerçevede Kusadasi Belediyespor bünyesindeki yaz spor okullarinda deneyimli egitmenler tarafindan 6 farkli bransta verilen egitimler sürüyor. Çocuk ve gençlerin fiziksel ve zihinsel gelisimlerine katkida bulunmak ve basarili sporcular yetistirmek hedefi ile 2010-2016 yillari arasinda dogan çocuk ve gençler için açilan yaz spor okullarinda yüzme, basketbol, voleybol, atletizm, taekwondo ve karate branslarinda egitim veriliyor.

Yaz spor okullari, Ugur Inan Kapali Spor Salonu, Özer Türk Stadyumu ve Ada Kültür Merkezi KEGEV bahçesinde deneyimli egitmenler esliginde gerçeklesiyor. Yaz sonuna kadar devam edecek olan ücretsiz kurslar için kayitlar, Kusadasi Belediyesi Yeni Hizmet Binasi içerisindeki Güvercin Masa basvuru masasindan veya Güvercin Masa çagri merkezi üzerinden yapiliyor.

Kaynak: İHA