Galatasaray Baskani Özbek'ten Arda Güler'e Övgü Dolu Sözler 'Mükemmel Bir Oyuncu, Bahti Açik Olsun'

Mugla’nin Bodrum Ilçesinde düzenlenen Bodrum 1905 Galatasaraylilar Derneginin gecesine katilan Galatasaray Kulübü Baskani Dursun Özbek “Arda Güler mükemmel bir oyuncu, bahti açik olsun. Insallah gittigi kulüpte de basarili olacagina inaniyorum. Daha çok genç, sadece bir agabey ve baba tavsiyesi olarak buradaki disiplini orada da devam ettirsin” dedi.



Bodrum 1905 Galatasaraylilar Dernegi tarafindan Galatasaray’in 23’üncü sampiyonlugu nedeniyle Cennet Koyda bir otelde kutlama gecesi düzenlendi.

Kutlama gecesine Galatasaray Kulübü Baskani Dursun Özbek, Galatasaray ve A Milli Takim eski teknik direktörü Fatih Terim, Türkiye Milli Basketbol Takimi ve Panathinaikos Bas Antrenörü Ergin Ataman, Galatasaray’in eski oyunculari Selçuk Inan, Ümit Karan, kongre üyeleri ve çok sayida davetli katildi.



Fatih Terim yetistirdigi oyuncularla saatlerce muhabbet etti

Geceye katilan Fatih Terim ve Galatasaray Kulübü Baskani Dursun Özbek bir araya gelerek sarilarak bir süre sohbet etti. Terim’in yanina gelen Galatasaray’in eski yildiz oyuncularindan Ümit Karan ve Selçuk inan uzun uzun sohbet edip eski günleri andiklari görüldü.

Galatasaray Kulübü Baskani Dursun Özbek gecede Galatasaray taraftarlarina kisa bir konusma yapti. Konusmalarin sonrasinda ünlü sanatçi Zeynep Casalini sahne aldigi gecede taraftarlar gönüllerince eglendi. Gecede Galatasaray’in sampiyonluk kupasi sergilendi.

Gazetecilerin sorularini yanitlayan Galatasaray Kulübü Baskani Dursun Özbek, “1905 Bodrum Galatasaraylilar Dernegi’nin daveti üzerine buradayiz. Seçimlerden önce yine buraya gelmistim. Geldigim zaman Bodrumlu Galatasaraylilara sözler vermistim. Suanda verdigimiz sözlerin hepsinin yerine gelmesinin mutlulugunu yasiyoruz. Verdigimiz sözler tek tek gerçeklesti. En önemlisi de Cumhuriyetin 100’üncü yilinda kupayi kazanmak çok önemliydi. Bizi destekleyen herkese tesekküre ediyorum. Kupa el birligiyle kazanildi ve suan hep birlikte bunun keyfini çikariyoruz. Zor bir sezona hazirlaniyoruz. Insallah bu sezonda basarilarimiz devam edecek. Gelecek sene insallah yine burada sampiyonlugun kutlamasini yapariz. Galatasaray çitayi çok yüksek tuttu, sürpriz isim her zaman var. Bu senede çok iyi bir takim kurma pesindeyiz” dedi.



Arda Güler’e nasihat da bulundu

Arda Güler’in transfer sorusunu da yanitlayan Özbek “Arda Güler benim çok sevdigim, mükemmel bir oyuncu. Bahti açik olsun. Insallah gittigi kulüpte de basarili olacagina inaniyorum. Daha çok genç, sadece bir agabey ve baba tavsiyesi olarak buradaki disiplini orada da devam ettirsin. Zor bir kulübe gitti, basarili olmasi hepimizi gururlandirdi. Kendisine basarilar diliyorum insallah yüzümüzü ak çikarir” seklinde konustu.



Türkiye Milli Basketbol Takimi ve Panathinaikos Bas Antrenörü Ergin Ataman gazetecilerin sorularini yanitlayarak “ Sporda güzel bir sezon. Burada tatilimizi degerlendirirken 1905 Bodrum Galatasaraylilar Dernegi davet etti. Iyi bir Galatasarayli olarak benimde burada olmami istediler. Galatasaray için çok güzel bir yil oldu. Galatasaray kongre üyesi olarak bu basari beni çok mutlu etti. Hepimizin büyük beklentisi olan Sampiyonlar Liginde Okan hocayla beraber Türkiye’yi yeniden en iyi sekilde eskiden Fatih hocamizla birlikte oldugu gibi temsil edecegine inaniyorum. Galatasaray’a gönülden destegim devam ediyor. Geçtigimiz sezon Anadolu Efes ile bizde Türkiye sampiyonu olduk. Bununda keyfini ve gurunu yasiyorum. Artik Atina’dayim. Oradan da yine Galatasaray’a olan bagim gönülden devam edecek. Yeni bir misyon üstlendim onu en iyi sekilde degerlendirmeye çalisacagim. Milli takimda Agustos ayinda olimpiyat elemeleri var. Milli takimimizi en iyi sekilde en iyi yere getirmeye çalisacagiz. Bu gece hep birlikte Galatasaray marslarini daha gönül rahatligi içinde söyleyecegiz. Profesyonel olarak Türkiye’de bir kulüp çalistirirken biraz daha dikkatli olmaniz gerekiyor. Simdi artik Türkiye’de çalismadigima göre marslara güzel bir sekilde eslik edecegiz. Anadolu Efes’te çok önemli bir misyon üstlendim. Çok güzel günlerim geçti. Basketbolda Anadolu Efes’teyim ama futbolda Galatasarayli oldugumu herkes biliyor” diye konustu.



Galatasaray’in eski yildizlarindan Teknik Direktör Selçuk Inan ise “Oyunculari, yönetimi, taraftari tebrik ederim bize böyle günler yasatiyorlar. Galatasaray’da herkes birbirini çok sever, burada olmaktan dolayi çok mutluyum. Daha önceki röportajlarimda Arda Güler ile ilgili konusmustum. Genç yastan beri taniyorum onu gerçekten çok önemli bir potansiyel ve çok önemli bir yetenek. Ben Real Madrid’de oynayacagini düsünüyorum. Eger çok yetenekli ve iyi bir oyunsuysaniz bir sekilde oynarsiniz. Arda’nin bizi güzel bir sekilde temsil edecegine inaniyorum. Ona da buradan basarilar diliyorum, Allah yolunu açik etsin insallah” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA