Demir Ege Tiknaz Açiklamasi 'Önce Burada Basarili Olup, Sonra Avrupa'ya Gitmek Istiyorum'

Besiktas’in 18 yasindaki orta saha oyuncusu Demir Ege Tiknaz, siyah-beyazli formayla basarili olup, Avrupa’ya gitmek istedigini söyledi.

Siyah-beyazli ekibin genç oyunculari Demir Ege Tiknaz ile Semih Kiliçsoy, antrenman öncesi basin mensuplarinin sorularini yanitladi. Yeni sezon hazirliklarinin çok iyi geçtigini söyleyen Demir Ege Tiknaz, Takimda kolej havasi var, herkes birbiriyle çok iyi anlasiyor. Geçen yil talihsiz bir sakatlik yasadim. Ancak su an kendimi iyi hissediyorum. Daha iyi, daha çok çalisip döndüm diyebilirim. Yurt disina giden arkadaslarimiz burada iyi bir performans sergiledikten sonra gidiyorlar. Biz de onlari örnek aliyoruz. Kendi aramizda önce burada basarili olup sonra hayalimiz olan Avrupa’ya gitmek istedigimizi konusuyoruz. Her futbolcunun, her gencin hayalidir. Zamanlamanin dogru olmasi çok önemli diye düsünüyorum" dedi.

Kendini kimseyle kiyaslamadigini vurgulayan Tiknaz, "Bize ne zaman forma sansi gelirse elimizden geleni yapmaya çalisacagiz. Ben kendimi su an 6 numara olarak görüyorum. Senol hocayla konusmalarimizda oranin uygun oldugu kanaatindeyiz. Sakatligim yüzünden hiç yaz kampi geçirmedim. Ben ilk defa yaz kampi geçiriyorum. Çok heyecan verici ve tam istedigim bir ortam var. Ben topa sahip olan bir takimda oynamayi seviyorum. Ikili mücadeleye girmeyi de seviyorum” diye konustu.



Semih Kiliçsoy: "Hayalim Besiktas’ta kupalar kazanmak"

Antrenmanlara çok iyi basladiklarini ifade eden 19 yasindaki golcü oyuncu Semih Kiliçsoy ise sunlari söyledi:

“Çok iyi basladik, tempolu gidiyoruz. Takimda çok iyi bir hava var, bu havanin devam etmesini diliyorum. Benim en önemli hayalim Besiktas’ta kupalar kazanmak, daha sonra da kendimi ve kulübümü yurt disinda temsil etmek. Senol hoca bize çok yardimci oluyor. Bizlerle hep konusuyor. Geçen yil bana forma sansi da vermisti. Buradan ona tesekkür ederim. Ben elimden geldigince çalisip, çok daha fazla süre almak istiyorum. Tabii Aboubakar’dan, Cenk abiden ögrenebildiklerimi ögrenmek istiyorum. Idmanlarda ve maçlarda onlarin yaptiklarina çok dikkat ediyorum. Onlardan bir seyler kapmaya çalisiyorum. Ben de Demir Ege’nin söyledigi gibi herkesle forma rekabetine giriyorum. Bu benim üçüncü kampim. Burada oldugum için çok mutluyum, altyapidayken hep buranin hayalini kuruyordum. Benim de mücadelemin, son vurusumun, dönüslerimin ve fiziki kuvvetimin iyi oldugunu düsünüyorum."

Kaynak: İHA