Sivasspor'un Yeni Sezon Formalari Tanitildi

DG Sivasspor’un 2023-2024 sezonunda giyecegi formalar Kongre Müzesi bahçesinde düzenlenen programla tanitildi.

Sivasspor’un yeni sezon formalari Kongre Müzesi Bahçesinde gerçeklesen lansmanla tanitildi. Tedarikçi firma tarafindan tasarlanan formalarin tanitimi Sivas Valisi Yilmaz Simsek, Sivas Belediye Baskani Hilmi Bilgin, Sivasspor Kulübü Baskani Mecnun Otyakmaz, Teknik Direktör Servet Çetin, A Takim oyunculari, il protokolü ve firma yetkililerinin katilimiyla gerçeklesti.

3 forma tanitildi

Herbirinin ayri hikayesi olan formalarin tanitiminda, bu sezon giyilecek 3 forma da taraftarlarin begenisine sunuldu. Iç saha formasi olarak nitelendirilen çubuklu formanin çubugun arasindaki beyaz çizgisiyle dikkat çekti.

Mecnun Otyakmaz: “Verdigimiz sözleri yerine getiriyoruz”

Forma tanitiminda konusan Sivasspor Baskani Mecnun Otyakmaz, “17 Haziran’da yapmis oldugumuz genel kurul neticesinde bir karar almistik. Genç, dinamik, yeni bir yönetim kurulu olusturacagiz ve taraftarimizin istedigi bütün taleplerin hepsini yerine getirmeye gayret edecegiz diye ve böylece taraftarlarimiz bastan beri bir forma tasariminda etkili olmak istiyorlardi. Bununla ilgili hemen bir yarisma programi düzenleyerek turkuaz formalarimizi taraftarimiza yaptirdik. Hayirli ugurlu olsun. Bu genel kurulda vermis oldugumuz bütün sözlerin hepsini tek tek yerine getirecegiz. Bundan sonraki organizasyonlara da katilimlarinizi bekliyoruz. Bundan da eminiz sizler bize her türlü destek vereceksiniz. Bu formalari sizlere bulusturmak için çok emekleri var. Daha birçok organizasyonda takimimiz sizlerle birlikte olacak. Önümüzdeki sezon için de basarilar diliyorum. Onlara inandigimizi, güvendigimizi bir kez daha sizlerin huzurunuzda tekrar etmek istiyorum” dedi.

Daha sonra Sivasspor Kulübü Baskani Mecnun Otyakmaz, Sivas Valisi Yilmaz Simsek’e, Sivas Belediye Baskani Hilmi Bilgin’e ve il protokolüne yeni sezon formalarini takdim etti.

Taraftar ilgi gösterdi

Taraftarlar ise Kongre Müzesi bahçesinde yer alan Sivasspor Store’da satisa çikan formalara yogun ilgi gösterdi. Forma almak için kuyruk olusturan taraftarlar, emegi geçenlere de tesekkür etti.

Kaynak: İHA