Sarioglanspor'dan 6 Takviye Birden

Kayseri Süper Amatör Küme’de mücadele eden Sarioglanspor, yeni sezon öncesi dis transferde kadrosuna 6 yeni ismi dahil etti.

Kayseri Süper Amatör Küme ekiplerinden Sarioglanspor’da yeni sezon öncesi hareketlilik sürüyor. Yeni sezonda sampiyonluk hedefleyen Sarioglanspor, dis transferde Kars 36 Spor’dan Sedat Burak Altay, Hacilar Erciyesspor’dan Ismail Odabasi, Erciyes Esen Makina FK’dan M. Akif Gürkan, Hamit Çetinkaya ve Develigücü SK’dan Yakupcan Yazgan ve Turgay Aydogan’i kadrosuna katti. Kadrosuna önemli takviyeler yapan Sarioglanspor, güçlü bir kadro ile 2023-2024 sezonuna girmeyi planliyor.

Sarioglanspor Kulübü’nden yapilan paylasimda, “Sarioglanspor’umuz hiz kesmeden transferlerine devam ediyor. Ismail Odabasi, Yakup Can Yazgan, M. Akif Gürkan, Sedat Burak Altay, Hamit Çetinkaya, Turgay Aydogan ile anlasmistir. Sarioglan Belediye Baskanimiz Bekir Ayyildirim kulüp yöneticilerimiz Caner Karaarslan, Yusuf Baser, Ismail Asil, Emre Akin, Haci Akyüz ve takimimiz ile birlikte güçlü bir Sarioglan olarak yolumuza devam edecegiz. Sözümüzdeyiz” denildi.

Kaynak: İHA