Kepezspor'da Transfer Hareketliligi

Türkiye 3.Lig’in son finalisti Kepezspor, yeni sezon öncesi transferde ataga kalkti. Kirmizi-Beyazlilar dün dis transfer ve iç transferde birçok futbolcuya imza attirdi.

Geçtigimiz sezon 2. Ligin kapisindan dönen Kepezspor dün transferde ataga kalkti. Önce takimin basina Teknik Direktör Çagdas Çavus’u getiren Kirmizi Beyazlilar iç ve dis transferde adeta sov yapti. Antalya’nin Kaplanlari dis transferde Aksaray Belediyespor’un sampiyon olmasinda büyük pay sahibi olan Hasan Gündogdu ile anlasirken, Orduspor’dan Sehat Velioglu’da kendisini Kirmizi-Beyazli yapan imzayi atti.

Kepezspor’da Kaptan Deniz Keskin, Kaleci Ismail Cengiz, Fikret Sevilgen, Serkan Özen ve Ozan Can Dursun ile yola devam dedi.

Futbolculara tek tek imza attiran Baskan Ismail Iltemir, Baskan Yardimcilari Mürsel Can ve Osman Göksahin, "Geçtigimiz sezon 2. Ligin kapasindan döndük yeni sezonda güçlü bir kadro kuruyoruz, insallah sezon sonunda Çagdas hocamiz ve futbolcularimiz ile ipi gögüsleyerek sampiyon olmak istiyoruz. Transferimiz devam edecek. Ince eleyip sik dokuyoruz" diye konustular.

Kaynak: İHA