Kayserispor Baskani Ali Çamli Açiklamasi

Kayserispor Baskani Ali Çamli, sari-kirmizili kulübün transfer yasaginin kalkmasi için çaba sarf ettiklerini ve mutlu sona ulasacaklarini söyledi. Baskan Çamli, eski Milli Savunma Bakani ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’in kendilerine önemli destek verdigini söyledi.

Spor Toto Süper Lig takimlarindan Kayserispor’da hareketli saatler yasaniyor. Kayserispor Baskani Ali Çamli, Ankara’ya giderek Kayseri Milletvekilleri ile görüstü. Sari- kirmizili kulübün transfer yasaginin kalkmasi adina gerekli olan rakamin bulunmasi için gerçeklestirilen toplantida olumlu gelismeler yasandi.

Sari- kirmizili takimin transfer yasaginin kalkmasi adina çaba sarf edildigini söyleyen Kayserispor Baskani Ali Çamli, önümüzdeki günlerde camiaya mutlu haberi vermeye yakin olduklarini söyledi.

Baskan Çamli, “Sayin Milletvekilimiz Hulusi Akar ve Baki Ersoy basta olmak üzere diger vekillerimiz de Kayserispor’un sorununu çözmek adina çalisiyorlar. Umariz kisa sürede taraftarimiza güzel haberi verecegiz” dedi.

Eski Milli Savunma Bakani ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar da, Kayserispor’u içerisinde bulundugu durumdan çikarmak adina çaba sarf ettiklerini söyledi.

Sari- kirmizili takimin transfer tahtasinin açilmasi için yol haritasi çizen Hulusi Akar, "Kayserispor hepimizin gözbebegi. Içerisinde bulundugu duruma seyirci kalamayiz. Taraftarimiz sabirli olsun. Dügümü çözecegiz" dedi.

Kaynak: İHA