Kartepe Yaz Spor Okullari Sezonu Açti

Kartepe Belediyesi’nin çocuklarda spor bilincinin gelistirilmesi ve yaz tatillerinin daha keyifli hale getirilmesi amaciyla her yil düzenledigi 12 branstaki yaz spor okullari sezonu açti.

Kartepe Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlügü bünyesinde yürütülen Yaz Spor Okullarinda çocuklar voleybol, güres, basketbol, karate, futbol, su kayagi, tenis, jimnastik, geleneksel okçuluk, boks, halk oyunlari ve yüzme dallarinda egitim alabilecekler. Kartepeli çocuklarin spor bilincinin gelistirilmesi ve yaz tatillerinin daha keyifli hale getirilmesi amaciyla her yil düzenlenen Yaz Spor Okullari’nda 8-15 yas voleybol, basketbol, karate, yüzme, boks, 7-15 yas güres, 6-15 futbol, 12-17 su kayagi, 7-15 tenis, 4-9 jimnastik, 10-15 geleneksel okçuluk ve 7-15 halk oyunlari dallarinda egitim alacaklar.

4 Temmuz - 25 Agustos tarihleri arasinda egitim verilecek olan Yaz Spor Okullari’na katilan ögrencilere ücretsiz servis imkani saglanirken, kayit olmak isteyenler Kartepe Belediyesi hizmet binasi, muhtarliklar, Kartepe Genç Akademi ve Kartepe Sehit Mahmut Demirel Yari Olimpik Yüzme Havuzu’nda form doldurabilecek.

Yaz Spor Okullari’na büyük ilgi oldugunu belirten Belediye Baskani Mustafa Kocaman, "Gençlerimizin en az bir spor daliyla ugrasmasi çok önemlidir. Yaz aylarini daha verimli geçirmeleri için Yaz Spor Okullarimizi baslattik. Burada kaliteli zaman geçirirken, saglikli ve sosyal hayatin içerisinde yer alacaklar. Gençlerimizin basarili olmalari için her zaman onlarin yanindayiz" dedi.

Kaynak: İHA