Büyüksehir Spor AS'den 15 Temmuz'a Özel 3 Farkli Etkinlik

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne özel “Türkiye Yüzyilinin Kahramanlari” temasiyla 3 farkli etkinlik düzenleyecek. Spor A.S. bu çerçevede, Plaj Voleybolu Turnuvasi, Tenis Turnuvasi ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kosusu’nda sporseverleri bulusturmaya hazirlaniyor.



Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç önderliginde kentte vatandaslardan yogun ilgi gören kültür-sanat ve spor faaliyetlerine imza atan Büyüksehir Spor A.S. özel günlerde de özel etkinliklerle Kayserilileri bulusturmaya devam ediyor. Büyüksehir Belediyesi, bu çerçevede 15 Temmuz 2016 tarihinde ülke olarak Türk milletinin destan yazarak kahramanlastigi, Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak kutlanmaya baslanan 15 Temmuz etkinlikleri çerçevesinde 3 farkli etkinlik düzenliyor.

15 TEMMUZ’A ÖZEL PLAJ VOLEYBOLU VE TENIS TURNUVASI

Büyük heyecan ve rekabete sahne olacak etkinlikler çerçevesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne Özel Plaj Voleybolu Turnuvasi karsilasmalarinda ilk düdük 4 Temmuz Sali günü çaldi. 15 Temmuz Cumartesi günü tamamlanmasi planlanan Plaj Voleybolu Turnuvasi’nda maçlar 16.00 ile 20.00 saatleri arasinda oynanacak.

7-15 Temmuz tarihlerinde planlanan tenis turnuvasinda ise tenis severler 18.00 ile 22.00 saatleri arasinda raket sallayacak. Anadolu Harikalar Diyari Spor Tesisleri’nde düzenlenecek plaj voleybolu ve tenis turnuvasina sporseverler ücretsiz katilim saglayabilecek.

15 TEMMUZ DEMOKRASI VE MILLI BIRLIK GÜNÜ KOSUSU

Spor A.S.’nin kosu severleri 15 Temmuz 2023 Cumartesi günü Erciyes Üniversitesi Marianne Molu Amfisi’nde bulusturacagi ve “Türkiye Yüzyilinin Kahramanlari” temasiyla gerçeklestirilecek etkinlikte gögüs numarasi dagitimi 15 Temmuz Cumartesi günü saat 08.00-09.45 olarak planlanirken, isinma hareketleri saati 09.45, kosu start saati ise 10.00 olarak belirlendi.

Kosu severlerin 5 kilometrelik parkurda rekabet edecegi etkinlikte ödüller saat 12.00’de sahiplerini bulacakken, etkinlik 12.30’da sona erecek. Kontenjanlarla sinirli etkinlige 16 yas ve üzeri kosu severler katilabilecek. Ayrica kosu bitis noktasinda Büyüksehir Belediyesi tarafindan katilimcilara ikramda bulunulacak.

Kaynak: İHA